Van Bronckhorst reageert op transfergerucht: 'Er is geen contact met hem'
Vrijdag, 5 oktober 2018 om 14:20

Giovanni van Bronckhorst is blij dat Robin van Persie is vrijgesproken. De aanklager betaald voetbal had een schorsing van drie wedstrijden, waarvan een duel voorwaardelijk, geëist, na een overtreding van de aanvaller van Feyenoord op Max Clark van Vitesse. Vrijdagochtend werd duidelijk dat Van Persie geen schorsing hoeft uit te zitten.

"Als je de beelden terugkijkt, zie je dat hij niet de intentie heeft de speler te blesseren. En gelukkig dacht de KNVB daar ook zo over", wordt de trainer van Feyenoord vrijdagmiddag op de persconferentie geciteerd door RTV Rijnmond. Van Bronckhorst kan zodoende beschikken over Van Persie als de Rotterdammers zondag gaan strijden tegen Willem II.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Justin Bijlow is nog geblesseerd en zal niet keepen in Tilburg, terwijl Nicolai Jörgensen ook niet zal starten vanwege een kwetsuur. Sam Larsson is wel fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen. "Hij heeft vandaag kunnen trainen. Jörgensen heeft ook weer stappen gemaakt. Hij voelt zich ook steeds fitter worden", aldus de oefenmeester.

De afgelopen dagen luidt het verhaal dat Rick Karsdorp mogelijk terugkeert bij Feyenoord vanwege zijn lastige situatie bij AS Roma. Er zou contact zijn tussen speler en club. "Ik denk dat Rick veel contact heeft met spelers bij Feyenoord", reageert Van Bronckhorst op een vraag van Voetbal Inside. "Hij heeft zich mede door blessures niet kunnen ontwikkelen. Op dit moment is er geen contact met hem vanuit mij of de directie."

Meer nieuws
   
20:00
20:00
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
3
   
19:53
19:53
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
27
   
19:53
19:53
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
12
   
19:45
19:45
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
   
19:25
19:25
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (18)

 
gloryUnited
 
1
5 oktober 2018 om 14:27
Ik zou een terugkeer van Karsdorp enorm toejuichen. Dan kan st juste naar het centrum en dan kan botteghin eruit.
 
repuiztav
 
12
5 oktober 2018 om 14:42
Ik zie liever Botteghin dan Jan-Arie. Een pure verdediger naast St. Juste met snelheid.
 
soccerroos
 
6
5 oktober 2018 om 14:32
Ik dacht dat de transfer over Joris van Benthem ging. Overig verwacht ik geen moeilijke wedstrijd tegen Willem 2. Feyenoord is toch een stuk sterker.
 
Tornado72
 
11
5 oktober 2018 om 14:36
Indien fit zou hij de beste rechtsback van de eredivisie zijn. Met wat wedstrijdritme is hij de rechtsback voor Oranje. Alleen dat fit blijven is niet zijn sterke punt...
 
repuiztav
 
1
5 oktober 2018 om 14:43
Zit nog steeds in die nasleep van zijn vervelende blessure. Echt zonde, want dit had gewoon steevast de rechtsback van Oranje kunnen zijn. Heerlijke speler, mits fit!
 
voetbaldj
 
1
5 oktober 2018 om 14:47
Dacht dat het over Fran Sol ging, aangezien ze tegen Willem II moeten. Maar karsdorp was ook een gerucht. Lijkt me onhaalbaar.
 
LJVD
 
0
5 oktober 2018 om 16:42
Wat duurt dat lang voor Jorgensen fit is. Soms moet je als speler ook een beetje doorbijten
 
theo uphus
 
0
5 oktober 2018 om 17:14
Ik denk niet dat Rome Karsdorp voor een vriendenprijsje aan Feyenoord overdoet. Met andere woorden, het lijkt mij onhaalbaar. Daarbij ken ik het salaris van Karsdorp niet, maar dat zou dan nog een tweede struikelblok kunnen zijn.