'Van Seumeren zoekt steun bij geldschieters voor contract Sneijder'
Vrijdag, 21 juli 2017 om 22:48

FC Utrecht maakt er volgens het Algemeen Dagblad serieus werk van om Wesley Sneijder te contracteren. De Oranje-international is sinds kort transfervrij, nadat zijn contract bij Galatasaray werd ontbonden. Clubeigenaar Frans van Seumeren is achter de schermen druk bezig om de recordinternational van het Nederlands elftal naar Stadion Galgenwaard te halen. Sneijder wil volgende week een knoop doorhakken over zijn sportieve toekomst.

Van Seumeren zoekt volgens het dagblad steun bij andere geldschieters om de 33-jarige Sneijder aan te trekken. De Eredivisie-club zal door het salarisplafond heen moeten gaan om de deal te kunnen bekostigen. Daarnaast is het de vraag of Sneijder het ziet zitten om in de Domstad aan de slag te gaan. Waarschijnlijker is dat hij zijn loopbaan voortzet in het buitenland. Diverse clubs uit Europa en de Verenigde Staten worden gelinkt aan de middenvelder.

De 33-jarige Sneijder aast op een tweejarig contract. Of hij deze in Utrecht tekent, valt te bezien. Hoofdtrainer Erik ten Hag wilde in gesprek met de NOS niet ingaan op de geruchten. "Ik doe het met deze selectie. We blijven superalert op de transfermarkt. Onze spelers zijn in trek en zo kijken wij ook rond. Mochten er zich mogelijkheden voordoen en het valt binnen het budget van FC Utrecht en dan zullen we daar zeker op inhaken. Maar vooralsnog zeg ik nu: niet aan de orde."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (57)

 
jipo25
 
17
21 juli 2017 om 22:54
Dit zou echt een enorme stunt zijn van Van Seumeren als het hem lukt. Zou wel leuk zijn, Sneijder weer terug in de Eredivisie.
 
Edo
 
18
21 juli 2017 om 22:55
Het lijkt te mooi om waar te zijn. Maar ik zou het geweldig vinden.
 
Kaassie
 
12
21 juli 2017 om 23:09
Ik zou het ook geweldig vinden en een stunt die zelden of vertoont is maar voorlopig geloof ik er maar bar weinig van. Met alle respect voor de selectie van Utrecht maar Sneijder steekt daar, ook al is ie klein van stuk, nog steeds met kop en schouders bovenuit. Lijkt me sterk dat hij daar (nu) gaat ballen.
 
Edo
 
0
22 juli 2017 om 21:55
Kans is ook klein. Maar kennelijk ligt er het scenario dat Sneijder in januari in de VS wil beginnen, en dan dus een half jaar ergens moet overbruggen. Dan zou het misschien kunnen.
 
Riddle
 
30
21 juli 2017 om 22:56
Sneijder heeft ook met Ajax gepraat; hij is deze week bij Ajax op kantoor geweest. Bron: familielid Sneijder. Inhoudelijk verder geen details, dus het kan zomaar bijv. een steunbetuiging voor Nouri zijn geweest. Zijn zaakwaarnemer heeft FCU al afgedaan als onzin. Nu is het zo dat zaakwaarnemers vaak onzin uitkramen, maar de zaakwaarnemer van Sneijder zie ik niet als een type die dat zou zeggen en waar Sneijder een dag erna een contract tekent. We wachten af.
 
dimi4life
 
27
21 juli 2017 om 23:05
Hij gaat niet naar Ajax. De familie Sneijder en Frans zijn 4 handen op 1 buik. Heeft destijds de belofte gemaakt om af te sluiten in Utrecht. Er is wel degelijk contact over en weer, en Wes wil wel. Wes luistert wel naar zn pa en moe, die nog steeds in Zuilen wonen. Maar wat zou het een stunt zijn!
 
Thetruth
 
22
21 juli 2017 om 23:19
dimi4life je bent wel heel erg overtuigd. Denk dat je keihard teleurgesteld gaat raken.
 
Riddle
 
27
21 juli 2017 om 23:23
Volgens mij wonen zijn ouders al jaren in Vleuten, dat terzijde. Wesley heeft jaren geleden inderdaad het eens over FCU gehad, toen zijn broertje er zat. Voelde voor mij meer een zoethoudertje richting de supporters zodat hij nog normaal over straat kon hier in Utrecht. Hij werd altijd uitgekotst door het FCU publiek. Ik herinner mij ook nog ene Gregoor van Dijk die Sneijder de Galgenwaard bijna uittrapte. Zelfs bij het neerleggen van een krans bij Dito hadden sommigen nog grote haat voor hem (vonden het makkelijk scoren bij de club). Dat hij nu vrienden is met ome Frans, betekent niet dat hij bij FCU zal gaan spelen. Los van de financien (ffp regels) zie ik hem nog gewoon spelen om het kampioenschap in een redelijke competitie. Daarvoor moet ie niet bij FCU zijn. Als hij een contract voor twee jaar wil lijkt het mij juist logischer om eerst naar Ajax te gaan om te strijden voor het kampioenschap, dan ergens nog twee jaar cashen in de VS of direct naar de VS te gaan en dan af te sluiten bij FCU als ie 34 of 35 is. Maar we zullen het snel weten
 
Riddle
 
4
21 juli 2017 om 23:28
Welke club het ook mag worden in NL, hij zou zeer welkom zijn net als dat KJH en wellicht van Persie nog op respectabel niveau terugkomen. Je ziet het aan van der Vaart, die wachtte te lang en nu wil zelfs de nummer laatst van de JL hem niet meer. Ze hebben niet allemaal een Duracell net als Kuyt.
 
3*Ajax
 
23
21 juli 2017 om 23:30
Het lijkt uit je verhaal net of Sneijder 15 jaar bij utrecht heeft gespeeld en toen 1 jaartje bij Ajax voor de tussenstap. Feit is dat Sneijder sinds zijn 7de bij Ajax zit en al een broer had die bij Ajax speelde, dus het lijkt me niet onlogisch dat hij meer voelt voor Ajax dan fc utrecht, omdat Ajax toch sinds kinds af aan de club is geweest voor hem. Hij is uiteindelijk toch degene die bepaald. Dat zijn vader en van seumeren goed contact hebben wil niet per se zeggen dat Sneijder er nu al wilt spelen. Het zou best kunnen, daar niet van, maar Wesley heeft toch 16 jaar bij Ajax gespeeld en 0 bij utrecht, dus om nou te stellen dat hij niet naar Ajax gaat en wel naar utrecht is onzin aangezien je Sneijder zelf niet kent.
 
Kohaku
 
2
22 juli 2017 om 00:03
Hij is nu al 33 en zal na twee jaar Ajax en twee jaar VS echt geen 33 meer zijn, eerder 37 en dan is ie ook bij Utrecht van geen betekenis meer. Nu of nooit.
 
Riddle
 
2
22 juli 2017 om 00:15
Kohaku, volgens mij lees je over het woordje "of" heen. De competitie in de VS begint in de lente dus na 1,5 tot 2 jaar is Sneijder 34 of 35.
 
Johan Geluk
 
1
22 juli 2017 om 03:14
feit is dat v Seumeren geldschieters zoekt en met Sneyder praat dus wat wij er ook van vinden, Sneyder staat er schijnbaar voor open bij de juiste deal anders zou ie niet gaan praten toch? dat ie straks voor andere club of competitie kiest kan natuurlijk ook gebeuren
 
Riddle
 
0
22 juli 2017 om 10:06
Zoals ik al eerder heb aangegeven, binnen 2-3 dagen nadat hij weer in NL was heeft hij met Ajax gepraat. Wellicht heeft hij aangegeven graag te komen voor een half jaar en ziet Ajax daar van af. Als hij echt voor een half jaar maar wil komen (i.v.m. VS) dan mag mij van mij wegblijven. Of FCU dit moet doen, weet ik ook niet. Het is een stunt, maar een half jaar iemand even zoethouden totdat hij meer centjes in Amerika kan gaan verdienen...
 
3*Ajax
 
15
21 juli 2017 om 23:06
Achja we zullen het snel genoeg weten. Ben zelf wel benieuwd wat Wesley zelf wil. MLS lijkt me niet onlogisch, maar die liggen nu weer een half jaar stil en het WK komt er aan, dus dan zou 1,5 jaar Nederland geen slechte optie zijn, want bij clubs als Sampdoria en Crystal Palace heeft hij niet de spelers om zich heen om nog iets neer te zetten en hier is hij met zijn kind(eren) dicht bij zijn vader en moeder nadat hij 10 jaar in het buitenland heeft gewoond.
 
Johan Geluk
 
0
22 juli 2017 om 09:52
Ajax heeft officieel laten weten geen interesse in Sneyder te hebben
 
Walcott16
 
5
21 juli 2017 om 23:04
Sneijder bij de club die Ajax na Feyenoord het meeste haat hahaha. Denk niet dat het gaat gebeuren, Sneijder kan nog wel een niveau hoger
 
dimi4life
 
9
21 juli 2017 om 23:07
Waarom zou het niet kunnen gebeuren? Wij hebben respect voor Sneijder en zijn familie. Eerst floten we hem uit, maar sinds die in 2004 een bloemetje bracht naar het stadion, na de dood van Dito, hebben wij hem in de harten gesloten.
 
ricardo77
 
10
22 juli 2017 om 00:12
@dimi4life je praat echt zo'n ongelovelijke onzin hier. Ten eerste heeft Sneijder persoonlijk veel meer met Ajax dan met Utrecht, heeft de hele jeugdopleiding doorlopen en is gewoon een kind vd club! Dat z'n ouders dichtbij/in Utrecht wonen, of dat ze goed contact hebben met v Seumeren is hartstikke leuk hoor maar betekent helemaal niks. Tevens heeft z'n zaakwaarnemer ook al aangeven dat Utrecht geen echte optie is, EN is Sneijder deze week al 2x bij Ajax gesignaleerd!!
 
larsarjan
 
4
22 juli 2017 om 01:24
@ricardo77 http://nos.nl/video/338065-middagje-voetbal-kijken...
 
dimi4life
 
6
21 juli 2017 om 23:07
Waarom zou het niet kunnen gebeuren? Wij hebben respect voor Sneijder en zijn familie. Eerst floten we hem uit, maar sinds die in 2004 een bloemetje bracht naar het stadion, na de dood van Dito, hebben wij hem in de harten gesloten.
 
3*Ajax
 
16
21 juli 2017 om 23:16
Ajax-feyenoord is iets heel anders dan Ajax-utrecht. Letterlijk geen 1 Ajax fan (op enkele doorgesnoven idioten na die alleen willen knokken) heeft iets tegen utrecht. Ajax-feyenoord is een strijd tussen de 2 grootste clubs van Nederland. Ajax-utrecht is een strijd "van het kleine broertje" tegen de grote broer die de grote broer niet echt serieus neemt. Denk dat het niet veel Ajacieden uitmaakt als Wesley bij utrecht gaat spelen, maar bij feyenoord is voor velen een ander verhaal. Idem voor ado.
 
Dessers FCU
 
17
21 juli 2017 om 23:20
Zo zonde dat het kleine broertje dan zoveel goede resultaten heeft geboekt tegen de grote broer. Misschien moet het grotere broertje die duels dan ook wat serieuzer aanpakken. Ik heb al van meerdere seizoenskaart houders in mijn vriendenkring gehoord dat ze Anti Utrecht zijn (ben zelf wel voor Utrecht) en dat als Sneijder bij Utrecht zou spelen hij een fluitconcert kan verwachten.
 
Joehoe3
 
14
21 juli 2017 om 23:28
Dan zitten er veel "Doorgesnoven Ajacieden" op VZ, want elk jaar zie ik ze weer klagen over dat Utrecht zich alleen op kan laden tegen Ajax en Ajax daarom zo vaak punten tegen Utrecht laat liggen. Hierop reageren de Utrecht supporters dat winnen van Ajax lang niet zo veel waarde heeft als een mooie plek op de ranglijst, maar dat geloven de "Doorgesnoven Ajacieden" weer niet...
 
3*Ajax
 
18
21 juli 2017 om 23:41
Joehoe3 jij snapt de context niet. Geen 1 Ajacied voelt de rivalteit die ze hebben met psv en feyenoord bij clubs als utrecht en ado. Ik denk zelfs dat het voor de meeste er niet eens echt is. Met "doorgesnoven idioten" bedoel ik voor de "hooligans" die vechten op een veldje en niet een Ajacied op internet die constateert dat utrecht meer hun best doet.
 
3*Ajax
 
11
21 juli 2017 om 23:46
Alexander Gern, heel toevallig dat jij opeens een vriendengroep hebt met meerdere seizoenskaarthouders die anti-utrecht zijn en Sneijder gaan uitfluiten. Ik geloof die uitspraak niet en je probeert het gewoon wat sappiger te maken. Ik durf voor 100 procent te wedden dat 99,999 procent hem niet gaat uitfluiten. Wat heeft hij verkeerd gedaan richting Ajax? Hij is juist een voorbeeld voor veel jeugdspelers en was 1 van onze beste spelers die voor 30 miljoen aan Real Madrid is verkocht. Daar komt ook nog is bij dat hij ons in 2010 bijna wereldkampioen maakte.
 
Dessers FCU
 
8
22 juli 2017 om 00:14
Mooi dat jij mijn vriendengroep kent. Kan je wel wat printscreens sturen als bewijs hoor. Dat jij op alles wat niet Ajax provocerend wil overkomen mag je zelf weten maar val andere er niet mee lastig. Mooi dat je hierboven zegt dat niemand voor Sneijder kan spreken omdat ie Sneijder niet persoonlijk kent maar jij wel voor mij spreekt. Jij kent mij ook niet toch? En laat dat alsjeblieft zou blijven want heb er ook totaal geen behoefte aan. Praat lekker voor jezelf en niet voor mij. Ben oud en wijs genoeg om zelf te bepalen en te begrijpen wat er tegen mij gezegd word.
 
3*Ajax
 
10
22 juli 2017 om 00:30
Mooizo. Iedereen kan wat roeptoeteren op internet. Ik kan ook zeggen dat ik utrecht fans ken die Sneijder niet willen hebben omdat hij een echte Ajacied is. Maar dat is niet zo, dus zou niet weten waarom ik zulke verhalen moet geloven.
 
Dessers FCU
 
8
22 juli 2017 om 00:45
Tot nu toe ben jij de enige die roeptoetert. Als je iemand anders mening niet respecteert en af doet als onzin terwijl jij alleen de waarheid predikt. Be my guest. Als je in 4 maanden tijd meer dan 2000 berichten plaatst en de meeste daarvan provocerend zijn. Dan zegt dat meer over jou dan over mij. En daar stopt voor mij deze discussie aangezien we beide een andere mening hebben en dat mag maar je niet woorden in mijn mond moet leggen wat niet waar is.
 
ElPistolero16
 
7
22 juli 2017 om 01:09
Wat roeptoetert hij dan? Zijn zat mensen die dit soort dingen verzinnen dat ze opeens seizoenkaarthouders kennen die hem gaan uitfluiten. Als Ajacied kan ik mij dat niet voorstellen dat iemand dat van plan is. Siem De Jong werd ook niet uitgefloten en die overstap is 1000x gevoeliger voor veel Ajacieden (naar concurrent en periode buitenland veel korter). Op internet kan je gewoon iets heel makkelijk zeggen zonder dat het waar is. En toevallig gaan alle mensen met een seizoenskaart bij Ajax die jij kent hem uitfluiten? Oke. Snap best dat 3*Ajax dat opvallend vind en het zou mij ook niks verbazen als je vrienden L. Inkerduim en R. Echterduim zijn.
 
Johan Geluk
 
0
22 juli 2017 om 09:55
wat supporters wel of niet vinden doet niet ter zake, spelers en clubs bepalen zelf wie ze willen of waar ze willen voetballen. Er tij tientallen voetballers die gewisseld zijn van zogenaamde vijandelijke clubs, ik heb nieuws voor je, ze hebben het allemaal overleefd. Of het nu tussen Ajax en Feyenoord was of Utrecht en Ajax, of NEC en Vitesse De meeste supporters reageren normaal en de rest na 1 goal of goede aktie ook weer.
 
raskall
 
4
21 juli 2017 om 23:19
Ik zou t een superstunt vinden. Hoop dat t lukt
 
Geniaal84
 
0
21 juli 2017 om 23:26
Als Utrecht Sneijder wil, dan moet ze wel een spits hebben, die ze er ook echt in schiet. Het zou zonde zijn, dat Sneijder allemaal mooie paasjes geef naar een spits, die telkens mist. Sneijder tilt het niveau omhoog, maar je moet ook spelers hebben, die dat dan aankunnen. Als Ajax zijnde zou ik niet aan Sneijder beginnen, want dan zet je Ziyech op een veel moeilijker spoor. Of Sneijder moet vaste wissel worden van hem net als Huntelaar bij Dolberg. Sneijder kan bij Utrecht echt de man zijn met een ruit op het middenveld en 2 spitsen. Dan komen Labyad en Janssen daarchter en als 6 Brama. Maar goed, Brama viel bij Pec al door de mand, maar goed dat was ook een andere rol. Ik zou als Sneijder zijnde niet blij zijn met Brama achter me. Misschien dat Emanuelsson daar dan kan spelen en dan Willem Janssen in een meer verdedigende rol.
 
Dessers FCU
 
5
21 juli 2017 om 23:33
Je vergeet Rico Strieder denk ik. Makienok gaat ook nog wel beter renderen. Sterk aanspeelpunt en 2 koppen groter dan de meeste verdedigers. Als er een iemand is die een panklare voorzet kan geven is die Sneijder wel. Met Kerk of Dessers voor de steekbal zie ik het ook wel goed komen al moet het rendement van Kerk nog wel iets omhoog. Maar die is nog jong en komt er ook wel. Middenveld met Labyad en Sneijder zou wel lekker creatief zijn al weet ik niet wie ik op cam en cm zou zetten. Sneijder als spelverdeler op cm zie ik ook wel zitten namelijk.
 
Voetbalfan
 
0
21 juli 2017 om 23:34
Brama was gister echt goed en is echt een vleugelspeler voor utrecht net als strieder. Bovendien zal Janssen niet meer op het middenveld spelen. Hij is er gewoon te traag voor en gaf het afgelopen seizoen ook eerlijk toe. Dat het verdedigen hem steeds beter afgaat en dat die niet meer terug wilt naar het middenveld. De rechtshalf zal dan labyad worden als Sneijder komt of vd streek en labyad links of als ayoub blijft staat die er ook nog
 
Voetbalfan
 
4
21 juli 2017 om 23:35
*sleutelspeler
 
Geniaal84
 
0
21 juli 2017 om 23:58
Ik heb die wedstrijd niet gezien, maar ik kan me zo voorstellen dat Brama vlak voor de verdediging speelde. Dat is zijn kracht, maar hij moet niet gaan lopen met de bal en zo snel mogelijk naar iemand spelen, die kan voetballen. Brama houd daar echt rekening mee, zodat hij niet door de mand valt. Iets te ver uit positie met balverlies ben je weg. Een beetje tactische trainer die dit weet, maakt er gebruik van en zet geen 10 neer.
 
Dessers FCU
 
6
22 juli 2017 om 00:19
Dus Ten Hag is tactisch zwak? Volgens mij heeft Utrecht de hele tweede seizoenshelft. Met Brama net voor de verdediging gespeeld en met Labyad of Barazite op 10. Het is een van de betere seizoenshelften geweest uit de geschiedenis van de club. Hoe kan je dan beweren dat het tactisch dom is?
 
JesR1988
 
3
21 juli 2017 om 23:38
Als Makienok zijn niveau haalt die hij in Denemarken had dan schiet (of beter gezegd: kopt) hij er met sneijder achter en/of naast zich er zo 25 in... het probleem is alleen dat Makienok na zijn vertrek uit Denemarken nooit meer een volledig seizoen gespeeld heeft...
 
joker030
 
0
22 juli 2017 om 02:00
Dat is inderdaad waar, maar dit zijn wel de spelers die aantrekkelijk zijn voor Utrecht. Maar met zijn lengte denk ik dat hij het in de Eredivisie heel veel verdedigers lastig kan maken.
 
Johan Geluk
 
3
22 juli 2017 om 03:29
Utrecht heeft 2 nieuwe spitsen gehaald voor Haller, die vorig jaar ook niet heel veel scoorde, nog een deel zelfs uit penalties, Dessers en Makienok kunnen we niet na 1 wedstrijd afschrijven lijkt me Verder zijn de meeste vertrokken spelers van Utrecht bankzitters zoals Barazite (vervangen door de betere Labayad), Zihvokovic (plaats vorige jaar aan de betere Kerk kwijtgeraakt), verder is Venema door geschoven en is Bilal-Ould Chikh in de aanval erbij gekomen en die laat al veel zien op de trainingen. In de voorhoede zie ik dus een verbetering in kwaliteit en ook in breedte. Op middenveld is basisspeler Amrabat verkocht die door kon breken omdat vorige jaar Ramselaar werd verkocht, Ayoub zal nog vertrekken en die is niet altijd constant, daarvoor zijn vd Streek en Emanuelson al bijgekomen en zal bij vertrek Ayoub, Veerman v Volendam of dus Sneyder worden gehaald Ook komt Strieder terug van een jaar blessureleed en die was destijds wekelijks 1 vd betere spelers, overigens door Brama prima vervangen vorig jaar en mede daardoor 4e geworden met ruime voorsprong op de rest. Braafheid is terug van jaar blessureleed net als Klaiber dus t.o.v. vorig seizoen zijn het feitelijk dan ook 2 aanwinsten omdat ze toen amper ingezet kunnen worden en nu vaste basispelers weer zijn en goed spelen. Dumic is gehaald dus met Leeuwen en vd Maarel een 3 dubbele bezetting achtering , verder is Troupee er nog samen met Klaiber en vd Maarel als rechtsback in te zetten. Janssen blijft achterin en bij nood ook nog op middenveld inzetbaar Tegen Valetta zag je al dat Utrecht kwaliteit heeft, en zie ik een strijd om plek 4 weer gebeuren want concurrenten AZ en Vitesse zijn er qua selecties nu ook niet echt sterker op geworden na de huidige transfers en de clubs daaronder zie ik niet welke club opeens mee kan doen, Heerenveen, Heracles, Groningen zie ik niet mee doen
 
ChristiaanKoppers
 
8
21 juli 2017 om 23:36
Ik ben voor feyenoord en zou niet kunnen begrijpen waarom Sneijder voor utrecht zou willen spelen ipv ajax ja oke hij komt daar vandaan maar hij is een sportsman die het hoogst haalbare wil spelen dus als hij terug komt naar de eredivisie zal het toch zeker voor ajax zijn?
 
Geniaal84
 
2
21 juli 2017 om 23:51
Ja, tuurlijk. Hij zou zelf ook het liefst naar Ajax willen, maar Sneijder is zo dominant, die haalt alles uit het Ajax van vorig seizoen, die kan niet meer mee in de 5 seconden regel, hoewel ik sowieso al wel bang ben dat Ajax dat niet meer zal kunnen doen, zoals de heenwedstrijd tegen Schalke. Ok het lijkt makkelijk om gelijk om te schakelen en de bal met 3 a 4 man gelijk aan te vallen, maar als 1 iemand dat voor 80% doet, dan lukt het al niet.
 
FCBogarde
 
2
21 juli 2017 om 23:47
Apart afbouwen bij Utrecht. Oke zijn geboorteplaats. Maar toch niet het niveau waar Sneijder thuis hoort ?
 
MichielKapteij
 
0
21 juli 2017 om 23:50
Ik zie Wesley met de beste wil vd wereld niet naar Utrecht gaan. Overigens ook niet naar Ajax. Allemaal leuk en aardig dat de ouders van Wes goed met v Seumeren zijn, maar denk dat Yolanthe een grotere inbreng heeft op waar zijn toekomst ligt.
 
Geniaal84
 
0
22 juli 2017 om 00:00
Nou dat je als club zijnde er ook nog bij. Een speler staat elke week in de botoxbladen met zijn bakkes. Dat wil je toch niet.
 
Lacazette
 
1
22 juli 2017 om 00:26
Ik hoop stiekem een beetje dat hij naar feyenoord komt. Met spelers als vilhena, el ahmadi, toornstra en jorgenson die hard werken en veel meters maken kunnen zij het vuile werk op knappen. Zo kan sneijder denk ik vlammen in een vrije rol.
 
apjo
 
2
22 juli 2017 om 00:38
Van Seumeren kan beter geldschieters zoeken die willen investeren toekomst. Leuk Sneijder voor 2 seizoenen a 2.5 /3.5 miljoen maar daar kun je ook meerdere spelers voor aantrekken die 5 jaar mee gaan.
 
Dessers FCU
 
2
22 juli 2017 om 00:54
Voor een club als Utrecht brengt Sneijder ook commercieel het een en ander. Shirtverkoop zou omhoog gaan, sponsoren worden graag geassocieerd met een speler als Sneijder bijv. Daarnaast heeft van Seumeren het echt wel op een rijtje dus heeft ie daar vast wel aangedacht. We hebben al genoeg talentvolle spelers, we moeten alleen nog een echte regisseur hebben die het aanstuurt op het veld. Die rol zo super zijn als Sneijder dat in kan vullen. Denk niet dat het reëel is maar wie weet.
 
Riddle
 
0
22 juli 2017 om 10:11
Met de achterban die FCU heeft is shirtverkoop peanuts. Hooguit wat PR voor de club, maar dat valt allemaal wel mee qua centjes hoor. Wat ik me wel afvraag is blijft Sneijder in de picture bij Oranje als hij nu bij FCU aan de slag gaat en eventueel over een half jaar naar de VS gaat.
 
Het Muurtje
 
1
22 juli 2017 om 00:48
Als hij niet naar u komt, gaat hij ook niet naar Amsterdam.
 
Konan
 
1
22 juli 2017 om 01:29
Het lijkt me prachtig om sneijder weer in de ED te zien was 1 van de betere in Turkije en het is dan ook spijtig dat dat zo is geëindigd , ik gun het Utrecht van harte maar ik hoop toch dat die naar Ajax gaat ,,, Sneijder is misschien op leeftijd maar het is nog altijd jammer dat die na inter naar gala is gegaan want het is een ongelooflijke klasbak en ik denk dat die het in de top ( barca , bayern , juve ) ook waar had kunnen maken ,xxx konan
 
Greatest
 
0
22 juli 2017 om 08:29
Utrecht moet dan door het salarisplafond heen??Ach Sneijder wil toch maar een half jaar spelen voor een club om alvorens in de amerikaanse competitie te spelen. Als hij nu zelf heel veel inlevert voor die halfjaar(Hij is immers onafhankelijk!)Kan hij die half jaar mooi nog bij Utrecht spelen en in de Major league zijn carrière afsluiten.
 
Johan Geluk
 
0
22 juli 2017 om 09:57
v Seumeren wil hem ook aandelen in de club FC Utrecht geven