'Veel spelers die onder Van Gaal vertrokken, horen er nog te zijn'
Donderdag, 30 maart 2017 om 20:25

Darren Fletcher staat zaterdag met West Bromwich Albion tegenover zijn ex-werkgever Manchester United. De middenvelder verliet the Red Devils in februari 2015, nadat hij onder Louis van Gaal amper aan spelen toekwam. In de zomer van 2014 was Danny Welbeck al vertrokken bij Manchester United en dat betreurt Fletcher nog steeds.

De aanvaller van Arsenal werd door Van Gaal niet goed genoeg bevonden. "Veel spelers die onder Louis van Gaal zijn vertrokken, zouden er naar mijn mening nog moeten zitten", vertelt Fletcher aan ESPN. "Dat is geen uithaal van mijn kant richting iemand in het bijzonder, maar de verkoop van Danny Welback aan Arsenal was een trieste dag."

Volgens Fletcher belichaamt Welbeck precies wat Manchester United zou moeten uitstralen. "Hij is een jonge jongen uit de regio, een fantastische voetballer en een teamspeler", somt de Schot op. "Hij offerde zichzelf op voor het team en was geliefd bij zijn ploeggenoten. Hij stond op het punt om een topspeler te worden en dat zou hij bij Manchester United geworden zijn."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (24)

 
AJAXAMSTEL020
 
73
30 maart 2017 om 20:31
Hahaha wat n onzin, Welbeck is precies het voorbeeld van het huidige verschil tussen topclubs en Arsenal, het is een goede spits maar met hem als 1e spits zal je (momenteel) nooit een topclub worden
 
YoeriCFC
 
8
30 maart 2017 om 22:02
Hahaha ja inderdaad! Dit laat toch weer zien dat men in Engeland enorm tevreden is over vreselijke slechte spelers die Brits zijn, dus veel geld waard! Man, man, man... Buiten het feit dat hij amper twee maanden achtereen fit geweest is sinds zijn vertrek naar Arsenal, is hij toch ook kwalitatief niet goed genoeg?! Welbeck heeft veel van zijn status te danken aan zijn goals in de kwalificatie voor het EK 2016
 
martijnovic
 
7
30 maart 2017 om 23:01
Nee precies en met Martial en rashford heb je 2 dezelfde types maar dan beter
 
YoeriCFC
 
9
30 maart 2017 om 23:14
Absoluut! Zeuren om het zeuren noemen ze dat.. Had hij nog een speler als Di Maria of Chicarito genoemd dan had ik hem wel gelijk gegeven! Maar zometeen gaan ze nog zeggen dat ze Cleverly missen...
 
NeutralFussbal
 
2
31 maart 2017 om 08:04
Trek het nog breder. Jongens als Walcott en Welbeck zijn één van de redenen dat bijvoorbeeld Arsenal in de CL tegen echte topploegen roemloos ten onder gaat, keer op keer.
 
Master D
 
18
30 maart 2017 om 20:51
De enige reden dat Welbeck bij clubs als United en Arsenal onder contract staat is omdat hij een Engels paspoort heeft. Zonder dat paspoort was hij slechts acceptabel voor middenmoters en degradant kandidaten. Gewoon een simpele spits met kraak nog smaak en waarvan er tientallen rondlopen. Als je de top wilt bereiken zijn dit de spelers die je moet lozen, maar dan moet je er wel iets fatsoenlijks voor terughalen natuurlijk.
 
memphisdepay
 
4
30 maart 2017 om 22:53
Daar ben ik het niet mee eens in die tijd vond ik Welbeck gewoon een goed talent en nu is zijn carriere eigenlijk verprutst door blessures. Hij was in zijn Utd tijd zeer snel, sterk en zeer balvast maar wat ontbrak bij hem was toch wel het goal instinct wie weet kon dat nog komen. Opzich niet zo heel gek dat hij vertrok maar hij is wel een kind van de club en ook zeer nuttig door zijn sterke punten en dat hij op meerdere posities kan spelen. Het is jammer dat hij zo vaak geblesseerd was wie weet had het een 2e Sturridge kunnen worden. Maar ook Sturridge is niet meer wat het geweest is want een paar jaar geleden was hij echt goed maar na een blessure terugkomen blijft toch lastig.
 
PSV-TONGELRE
 
15
30 maart 2017 om 20:54
Had dan Chicharito gezegd...
 
Rochester
 
7
30 maart 2017 om 21:10
@ PSV-TONGELRE, Van zowel Danny Welbeck als Javier Hernandez vond ik het enorm jammer dat Manchester United ervoor koos om ze te verkopen. Welbeck omdat hij zeer talentvolle speler is en ik juist had gedacht dat hij onder Louis van Gaal wel goed zou presteren en beter zou worden en Hernandez ben ik altijd al een fan van geweest. Bij Welbeck is het gewoon jammer dat hij blessuregevoelig is, terwijl Hernandez meestal invaller was bij United, maar in de minuten die Hernandez kreeg, deed hij het gewoon goed en pikte hij altijd wel z'n goals mee en ook op huurbasis bij Real Madrid vond ik Hernandez gewoon goed presteren in de minuten die hij kreeg. Vooral Hernandez had ik nu inderdaad nog graag bij United gezien. Ik weet zeker dat als hij het vertrouwen had gekregen bij United, dat hij dat niet zou beschamen en terug zou betalen met goals.
 
carlosz
 
3
30 maart 2017 om 21:59
Van het duo Rooney van Persie idd de verkeerde weggedaan. Van Persie die ze het jaar ervoor kampioen had gemaakt. Zich zelfs op het WK had bewezen als goede spits en leider (die kopbal tegen Spanje!) en iedereen dacht dat hij een goede band had met van Gaal. Toch doet van Gaal hem weg. Geen slimme keus gebleken
 
Regulator
 
3
30 maart 2017 om 23:03
Echt geen slimme keuze inderdaad, vooral als je ziet dat v Persie zijn topvorm heeft behouden en al jaren fit is.
 
Chimo
 
3
30 maart 2017 om 23:54
Van Persie bakte er vrij weinig van en laat ook bij Fenerbahce bar weinig zien. Dus ik snap dit niet zo goed.
 
SpeedyAFC
 
8
30 maart 2017 om 21:55
Die had onder Mourhino ook niet gespeeld. Mourhino houdt van grote, brede, sterke spitsen. Zoals Drogba, Benzema, Costa en nu Ibra.
 
carlosz
 
1
30 maart 2017 om 22:04
Bij Inter speelde hij met Diego Milito. Niet superbreed maar wel snel en ook aardig sterk met zijn lichaam. Paste toen perfect in het countervoetbal dat hij speelde. Maar idd, Mourinho Zet meestal een sterk aanspeelpunt in de spits. Chicarito zou geen basisplek krijgen.
 
Primetime
 
5
30 maart 2017 om 22:08
Iedere trainer zou van deze spitsen houden.
 
SpeedyAFC
 
0
30 maart 2017 om 21:56
Welnee onder Mourhino hadden die niet gespeeld. En Di Maria is gewoon top, alleen moet je hem wel op zijn positie opstellen.
 
Chimo
 
2
30 maart 2017 om 23:56
Welbeck bewijst toch gewoon het gelijk van Van Gaal? Hij heeft bij Arsenal nog niks laten zien. Als hij zo'n topper was zou hij het daar gewoon gemaakt hebben. Chicharito vind ik de enige die ze hadden kunnen gebruiken, maar om nou te zeggen dat het een enorme topper is vind ik overdreven. Hij heeft redelijk wat kansen gekregen en niet aangepakt.
 
Juanvan Maren
 
4
30 maart 2017 om 23:50
Wat een goedkope kritiek is dit van Fletcher, hij is nooit echt een topper geweest bij United. En als hij en Wellbeck zo goed zijn ,waarom heeft Mou ze nooit teruggehaald dan? Dan moet Fletcher het ook Mourinho kwalijk nemen maar zo dapper is hij niet.