VIDEO - De tien mooiste doelpunten van Kasper Dolberg bij Ajax
Woensdag, 23 augustus 2017 om 10:56

Kasper Dolberg maakte veertien maanden geleden zijn debuut voor Ajax en heeft zich sindsdien stormachtig ontwikkeld. AS Monaco zou nu zelfs een bod van ruim vijftig miljoen euro hebben uitgebracht op de aanvaller. In onderstaande video zijn de tien mooiste doelpunten van Dolberg in Amsterdamse dienst te zien.

Meer nieuws
   
09:50
09:50
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
12
   
09:14
09:14
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
15
   
09:00
09:00
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
8
   
08:56
08:56
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
13
   
08:03
08:03
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
24
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (5)

 
fier en koen
 
1
23 augustus 2017 om 12:15
De allermooiste was de goal bij Lyon uit, ook omdat deze zo belangrijk was en zo klinisch werd gemaakt. Deze jongen moeten ze voor geen goud laten gaan. Met de miljoenen die je binnen haalt bij een verkoop kun je op de transfermarkt bijna niets. Ajax moet de florissante financiƫle situatie niet gebruiken om dure aankopen te doen, maar om keihard nee te zeggen als er op groeibriljantjes geboden wordt. En als je hem echt moet laten gaan omdat hij zelf weg wil, kun je nog steeds veel geld voor hem krijgen. De transfermarkt is gek geworden en zal naar alle waarschijnlijkheid alleen nog maar gekker worden. Kijk naar zijn techniek, hoe ijskoud hij blijft als hij in scoringspositie komt en naar zijn teruggetrokken rustige karakter: dit is Bergkamp-materiaal. Om dit soort spelers te zien, koop ik elk jaar weer een seizoenskaart. En het kan me niet schelen als een of andere bonkige spits met een kop van beton topscorer van Nederland wordt. Ik kijk liever naar Kasper.
 
holala
 
2
23 augustus 2017 om 12:22
Hahahahaha waarom was mijn reactie op de 10 mooiste goals van Siem de Jong verwijderd? Omdat ik de spijker op de kop sloeg? Weer een videootje van doelpunten van een Ajacied. Straks nog de mooisten van Veltman. Alle andere spitsen/ spelers van de eredivisie? Welke spelers, hoor ik VZ al mopperen. Dat zijn geen Ajacieden.
 
buitenspelval
 
5
23 augustus 2017 om 12:38
@holala Deze video's worden gemaakt door Ajax tv voor de rubriek de 10 mooiste doelpunten van. VZ linkt ze enkel door, net als zoveel artikelen uit andere media en hebben betrekking op de actuele berichtgeving. Nee, je kunt en zult geen videootjes verwachten van de 10 mooiste van Unal, Matavz of andere spelers van de Eredivisie, gemaakt door Ajax tv. Beetje trieste en gefrustreerde reacties op de plaatsing van deze links door VZ imo.
 
holala
 
0
23 augustus 2017 om 20:28
@buitenspelval. Waarom worden dan alleen videootjes van Ajax tv gelinkt? Waarom niet van PSV tv, Feyenoord tv, Heerenveen TV, AZ tv, Twente TV etc etc? Die bestaan ook. Alleen voor de clicks? Besef je wel dat meer dan 80% Ajacieden hier zitten? Weet je hoe dat komt? Steeds vallen er andere supporters af. Eerlijk gezegt was ik hier ook al eens eerder "weggegaan" of in ieder geval minder aanwezig. Was/ben ik op andere meer objectieve site's waar je ook ongestraft kunt discusseren zonder verwijderd te worden. Gewoon uit nieuwsgierigheid ben ik teruggekomen en heb zelfs een nieuwe inlognaam moeten gebruiken. Oude deed het niet meer. Ik was niet gebanned o zo. Maar ik zie hier steeds minder andere supporters die er vroeger wel degelijk waren. En ik begrijp nu ook heel goed waarom. Veel succes op deze Ajax site.
 
Sonnyfloyd
 
0
23 augustus 2017 om 13:03
Wist niet eens dat ie er al 10 gescoord heeft... Nou kom op op naar de 30!