'Waarom valt iedereen nu over Ajax? Regel het zelf'
Dinsdag, 16 april 2019 om 13:33

FC Twente speelt vrijdag de kampioenswedstrijd tegen Jong Ajax op De Toekomst, waarbij slechts 185 fans van de koploper van de Keuken Kampioen Divisie aanwezig kunnen zijn. Uitwijken naar de Johan Cruijff ArenA is geen optie, zo meldde Ajax al. In De Grolsch Veste spelen is ook geen optie, stelt Manfred Laros, directeur van Sparta Rotterdam.

ADO Den Haag werd in 2003 kampioen van de Eerste Divisie door het officiële uitduel met VVV-Venlo te winnen. De burgemeester van Venlo verbood destijds de wedstrijd, waardoor het duel werd afgewerkt in Den Haag. Sparta, de naaste belager van FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie, is geen voorstander van het idee om de confrontatie tussen de Tukkers en Jong Ajax in Enschede te laten plaatsvinden.

"Wat mij betreft is het niet aan de orde'', zegt Laros desgevraagd in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Je kan wel zeggen dat het het handigste is als FC Twente thuis speelt, maar het gaat om een eerlijk competitieverloop. Je kan niet zomaar even een wedstrijd omdraaien. Stel dat FC Twente dan wint en ze verliezen vervolgens de laatste drie wedstrijden. Wat zegt iedereen dan? Dat moet je niet willen."

"Als ik FC Twente was, zou ik ook een verzoek neerleggen om de wedstrijd in de ArenA te spelen. Maar als ze met redenen omkleden waarom dat niet kan, zul je zelf naar een oplossing moeten zoeken. Waarom valt iedereen nu over Ajax? Regel het zelf", aldus Laros, die genoeg alternatieven voor FC Twente ziet om de fans tegemoet te komen, zoals het plaatsen van grote schermen in het eigen stadion.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (87)

 
Groninger020
 
28
16 april 2019 om 13:42
Maar om zelf schermen te plaatsen moeten ze ook zelf de kosten dragen, daar zal het probleem wel liggen. Inderdaad om hier een probleem van Ajax / Amsterdam van te maken. Een jaar geleden toen Twente degradeerde wisten ze al dat ze op de Toekomst moesten spelen. Volgend jaar als het mee zit weer in Eredivisiestadions.
 
dutchyntl
 
10
16 april 2019 om 14:56
Mee eens, maar het zijn geen kosten maar het is een investering. Je kan dan kaarten verkopen, en er zal ook wel een biertje of 2 verkocht worden.
 
PatrickWigman
 
0
18 april 2019 om 21:03
Geld zat in Enschede toch.
 
Jansen Joenite
 
12
16 april 2019 om 13:43
Voor er weer een stortvloed aan reacties komt: dit is geen verzoek geweest vanuit Twente
 
Finalvoetbal
 
5
16 april 2019 om 14:18
Precies. Twente kan beste gewoon voor een gelijk spelletje gaan. Daarna lekker thuis in een vol stadion kampioen worden. Dat lijkt mij voor de Twente supporters toch het mooist. Edit: mijn reactie is per ongeluk onder deze post gekomen.
 
PATS
 
76
16 april 2019 om 13:44
Zucht.... nog een topic hierover. Iedereen wil blijkbaar z'n zegje doen... Twente had een vraag aan Ajax.. Ajax zegt nee. Wedstrijd gewoon op de Toekomst.. klaar en basta..
 
FR_JC
 
14
16 april 2019 om 13:49
Makkelijker kun je het idd niet maken. Al.die heisa om een vraag...
 
markoesj
 
6
16 april 2019 om 14:05
Probleem is wel dat er straks mogelijk 3000 supporters perse die kant op willen. Erg onhandige situatie als je daar politiek enzo voor moet regelen. Zou mooi zijn als Vak P ook zegt gewoon in Enschede een feestje te willen vieren.
 
Jansen Joenite
 
6
16 april 2019 om 14:09
Tja.. daar hebben clubs niets mee te maken. Dat zijn een paar supporters die in de stad een feestje willen vieren, net als wekelijks duizenden Britten dat willen. De homeless parties van Vak P verlopen overigens steevast zonder problemen. Mochten er problemen zijn, dan is het zaak voor politie en justitie. Zowel Ajax als Twente kan ze niet faciliteren of tegenhouden.
 
Twenteov
 
10
16 april 2019 om 14:11
Inderdaad zeg; zou er nog een nieuwsitempje komen dat Twente eerder vandaag met 10 jaar verlengd heeft met Grolsch als naamgever van het stadion?
 
Skede
 
16
16 april 2019 om 13:44
Niemand valt toch over Ajax? Alleen een groep Twente supporters. Volgens mij snapt iedereen wel dat Ajax niet aan vraag van Twente kan voldoen. Maar de vraag an sich van Twente is ook niet veel mis mee. Storm in een glas water dit zeg, iedereen gaat nu z'n zegje doen over een situatie die eigenlijk niks bijzonder is.
 
CannavaroAjax
 
2
16 april 2019 om 18:12
Helemaal mee eens hoor, het verzoek van Twente was logisch. Maar waar ik denk dat de meeste mensen over struikelen is niet zozeer de houding van Twente maar van Vak P, die abusievelijk als reactie van Twente wordt gezien. Indien Vak P zich gewoon gedraagt en wegblijft uit Amsterdam is er inderdaad niets aan de hand, haalt Twente de punten op en is het feest in Enschede. En gezien het voetbal van Twente en Jong Ajax dit jaar ben je toch beter af in een cafe met een lokaal biertje..
 
FC_Twente_65
 
10
16 april 2019 om 13:46
Sparta moet zich wat meer richten op Sparta, en wat minder op Twente. Sparta verliest thuis met 1-4, en je hoort ze alleen maar over Twente. Hou je er gewoon buiten, en laat de 2 clubs praten. Wat door uitkomt, zien we dan wel.
 
cabinessence
 
33
16 april 2019 om 14:07
Lekker makkelijk. Lijkt me vrij logisch dat Sparta gewoon niet wil dat hun directe concurrent op eigen verzoek een voorkeursbehandeling krijgt. Alle KKD-clubs hebben dit seizoen maximaal 185 supporters mee naar Ajax mogen nemen, het zou toch een beetje raar zijn als Twente er ineens 1600 mee mag nemen, waardoor het plotseling een semi-thuiswedstrijd wordt (aangezien Jong Ajax thuis meestal maar zo'n 700 man trekt).
 
 
4
16 april 2019 om 14:39
Bij de beloften van PSV worden toch ook niet alle wedstrijden op hetzelfde veld gespeeld ofwel?
 
cabinessence
 
13
16 april 2019 om 14:40
"bij de beloften van PSV worden toch ook niet alle wedstrijden op hetzelfde veld gespeeld ofwel?" Nee, maar bij Jong Ajax wel.
 
 
3
16 april 2019 om 15:12
Top. Dan ontkracht je dus je eigen verhaal over wat er zo 'raar' zou zijn als de ene club met meer supporters naar een wedstrijd kan dan de ander.
 
cabinessence
 
16
16 april 2019 om 15:24
"dan ontkracht je dus je eigen verhaal over wat er zo 'raar' zou zijn als de ene club met meer supporters naar een wedstrijd kan dan de ander." Bij Jong PSV kan de ene club inderdaad wat meer supporters meenemen dan de andere. Omdat op De Herdgang nou eenmaal geen risicowedstrijden gespeeld mogen worden. Maar dat is bij Jong Ajax niet aan de orde. En volgens mij spelen jullie vrijdag tegen Jong Ajax en niet tegen Jong Psv.
 
 
4
16 april 2019 om 15:39
Wat heeft dat er nou weer mee te maken? Jij zou het raar vinden dat Twente met meer uit supporters naar Ajax zou willen dan de rest van de clubs omdat dit niet eerlijk zou zijn, terwijl dit precies is wat bij Jong PSV het hele seizoen al gebeurd. Hebben de clubs, die op de Herdgang hebben gespeeld, ook geklaagd over competitievervalsing ten opzichte van de clubs die in het stadion van Eindhoven hebben gespeeld?
 
cabinessence
 
3
16 april 2019 om 15:53
"terwijl dit precies is wat bij Jong PSV het hele seizoen al gebeurd." Je maakt je druk om een theoretisch probleem dat in de praktijk niet eens bestaat. De clubs waar Jong PSV wel op De Herdgang tegen mag spelen, zijn in de regels de clubs die niet eens genoeg supporters meenemen om de uittribune te vullen. Voor zover ik weet is die nog nooit uitverkocht geweest.
 
 
1
16 april 2019 om 16:24
Ik maak me helemaal niet druk.. Ik reageer op iets wat ik lees wat feitelijk niet juist is. Als jij het oneerlijk vind dat de ene club op de Toekomst speelt en de ander in de Arena dan is het net zo oneerlijk om de één op de Herdgang te laten spelen en de ander in het Philips stadion, maar schijnbaar gaat dat er niet helemaal in.
 
cabinessence
 
5
16 april 2019 om 16:40
"als jij het oneerlijk vind dat de ene club op de Toekomst speelt en de ander in de Arena dan is het net zo oneerlijk om de een op de Herdgang te laten spelen en de ander in het Philips stadion" Jong PSV heeft dit seizoen nog geen enkele keer in het Philips Stadion gespeeld. "maar schijnbaar gaat dat er niet helemaal in." En wat er bij jou niet ingaat is dat uitwijken naar een leeg Jan Louwers Stadion omdat daar nou eenmaal hekken staan iets heel anders is dan uitwijken naar de Johan Cruijff Arena omdat de uitploeg 1.600 supporters mee wil nemen i.p.v. de maximaal 185 die supporters mee wil nemen i.p.v. de maximaal 185 die de rest mee heeft mogen nemen
 
 
0
16 april 2019 om 16:47
"jong PSV heeft dit seizoen nog geen enkele keer in het Philips Stadion gespeeld." Zucht. Het stadion van Eindhoven ook goed? Die benoemde ik overigens al in m'n eerste reactie. "en wat er bij jou niet ingaat is dat uitwijkend naar een leeg Jan Louwers Stadion omdat daar nou eenmaal hekken staan iets heel anders is dan uitwijken naar de Arena omdat de uitploeg 1.600 supporters mee wil nemen i.p.v. de maximaal 185 die de rest mee heeft mogen nemen." Omdat het ook niet anders is. Alleen de aantallen zijn verschillend. Ach misschien leer je je eigen vergelijk nog eens te begrijpen.
 
cabinessence
 
4
16 april 2019 om 16:54
Ik zal het nog een keer uitleggen. Het is op zich vrij overzichtelijk. Alle clubs mogen 185 supporters meenemen naar Jong Ajax. Want dat is de capaciteit van het uitvak van De Toekomst en daar speelt Jong Ajax altijd. In principe mogen alle clubs 450 supporters meenemen naar Jong Psv. Want dat is de capaciteit van het uitvak van het Jan Louwers Stadion. En daar speelt Jong PSV sowieso alle wedstrijden die "te groot" zijn voor De Herdgang. Maar omdat Jong PSV niet altijd in hetzelfde stadion speelt, heeft FC Twente nu (als enige) recht op een uitvak met 1.600 plaatsen?
 
TheRock11
 
5
16 april 2019 om 14:11
Het enige kansloze in dit hele verhaal is het kansloos kleine uitvak op de Toekomst. Als dat een keer zo groot was had er geen haan naar gekraaid. Ondertussen heeft Ajax daar een capaciteit van 2000 man en komt er gemiddeld 800 man kijken. Waarom stellen ze dan niet de hele overzijde van de hoofdtribune beschikbaar aan Twente? Dan heb je dat hele gedoe over de Arena niet nodig. Het gebrek aan warmte laar Ajax in deze casus weer eens duidelijk merken. Afgelopen zomer naaien ze Twente nog financieel een boot aa bij de transfer van Tadic, en nu dit geneuzel weer.
 
TheRock11
 
1
16 april 2019 om 14:57
Zeg ik dat dat voor de wedstrijd van vrijdag al moet? Dacht ik niet. Maar deze discussie zou een leermoment moeten zijn voor komende seizoenen. Nu overkomt het Twente. Volgend seizoen misschien Roda, Sparta of Nac. Het blijkt gewoon dat er regelmatig clubs zijn die meer supporters meenemen dan het mini-uitvak van de Toekomst aankan.
 
pinko
 
8
16 april 2019 om 15:05
Gebrek aan warmte? Dan ken ik ook nog een club uit Enschede. Geliefd binnen de eigen regio, maar kaltgesteld daarbuiten. Eigen schuld dikke bult.
 
bjvandijk84
 
6
16 april 2019 om 15:09
Het is een beetje de wereld op zijn kop. In het geval van Ajax zouden zij het kunnen bekostigen om een groter stadion neer te zetten of meer plaatsen te regelen. Stel nou dat ze kampioen zouden worden bij FC Almere (een stadion met 3000 plaatsen tegenover 2250 op de toekomst) moet FC Almere dan ook meer regelen terwijl dat helemaal niet bij hun begroting past? FC Twente is door het wanbeleid van een aantal individuen gedegradeerd en moet helaas daardoor een jaar op de blaren zitten. Dat is geen extra straf ofzo, maar gewoon wat de werkelijkheid is in de Kkd. Sommige stadions zijn daar nou eenmaal erg klein.
 
 
3
16 april 2019 om 15:41
"gebrek aan warmte? Dan ken ik ook nog een club uit Enschede. Geliefd binnen de eigen regio, maar kaltgesteld daarbuiten. Eigen schuld dikke bult." Leuk zo'n sneer. Want Ajax is, buiten haar eigen fans om, wel heel geliefd in het hele land right?
 
alkatorian
 
0
16 april 2019 om 18:10
Iets met een bal en kaatsen. Wat zit je toch aparte reacties te plaatsen overal.
 
SimonTahamata!
 
6
16 april 2019 om 13:47
Voor de Twente supporter is dit natuurlijk een schitterende wedstrijd na alle ellende die ze hebben gehad. Ik zou ze een wedstrijd gunnen met zoveel mogelijk publiek. Zou het ook geen optie zijn om in de Arena te spelen als Twente met een financiële tegemoet komt om de kosten te dekken die het spelen in de Arena met zich medebrengt?
 
FinidiThulani
 
16
16 april 2019 om 14:04
Dat kan Twente toch niet betalen. Die hebben niet lang geleden nog geld moeten krijgen van de gemeente als ik het me goed herinner.
 
cabinessence
 
13
16 april 2019 om 14:09
"alle ellende die ze hebben gehad." Ach, "alle ellende"... Eén jaartje Kkd, is dat nou zo'n ramp? Je ziet eens een keer wat andere stadions en aan het eind van de rit mag je een kampioensfeestje vieren. En volgend seizoen gewoon weer terug in de eredivisie...
 
IKEA
 
5
16 april 2019 om 13:48
Er is een verzoek geweest, niet geheel onlogisch en dit is geweigerd. Iedereen vind het volkomen normaal, echter is het enige waar men misschien over valt is dat wanneer Ajax wedstrijden moet verplaatsen omwille Europees voetbal wel iedereen maar mee moet werken. Ik zal vast reacties over me heen krijgen over appels en peren en dat de Knvb dit nou eenmaal heeft afgesproken etc. Zal best, maar dit is de gevoelskwestie die gaat leven bij mensen wanneer zoiets gebeurt.
 
Boris19
 
11
16 april 2019 om 13:51
Maar die vergelijking gaat natuurlijk niet op. Als de keuze voor het verzetten van die wedstrijd bij PEC had gelegen, was het hele feest ook niet doorgegaan. De keuze was alleen aan de Knvb. Nu ligt de eindbeslissing bij Ajax.
 
IKEA
 
0
16 april 2019 om 13:53
Ik begrijp dat het twee verschillende situaties zijn, echter is het wel een situatie waarin de spelende club tegen Ajax benadeeld wordt om wille van Ajax, of zoals vele Ajacieden het zo mooi weten te verwoorden, om wille van het Nederlands voetbal. Ik ben het helemaal eens dat Ajax weigert, maar ik begrijp wel dat er dan wat gemor her en der opduikt.
 
Emile Hesky G
 
2
16 april 2019 om 13:58
Klopt volgens mij niet. Pec had ook bezwaar kunnen maken tegen het verplaatsen van de datum. Hebben ze blijkbaar niet gedaan, maar er kunnen redenen zijn om dat wel te doen, dan had het feest van Ajax misschien wel niet doorgegaan. Ik hoop alleen dat de Uefa regels opstelt om deze vorm van competitievervalsing van de Knvb tegen te gaan. Het verschil in rustdagen met Real was gewoon te groot.
 
Gerwingw
 
2
16 april 2019 om 14:14
Heeft PEC wel gedaan, alleen bij de verkeerde partij (onderdeel knvb). Toen duidelijk werd dat die hierover biet mocht beslissen, was het te kort dag om naar de rechter te stappen.
 
Rafinha
 
3
16 april 2019 om 13:57
Je zegt het zelf al. Het verplaatsen van die wedstrijden is vooraf door iedereen afgesproken. Aan de reacties hier te zien ben jij ook zo'n beetje de enige met die gevoelskwestie...niet 'mensen. In alle opzichten logischer dat Twente iets in het eigen stadion organiseert en er dan maar kaartjes voor verkoopt om geen verlies te draaien.
 
Ewoud
 
0
16 april 2019 om 17:28
Tja dat is de gevoelskwestie. Als je daar aan toe gaat geven blijf je bezig, want de komende 5 jaar gaat bij alle discussies rondom Ajax `maar wedstrijden verplaatsen` geroepen worden. Dat is net zo kansloos als het constant roepen over het sjoemelen met geld bij Twente of toendertijd het verkopen van de grond van psv. Het vervuilt de discussie, voegt niets toe en is alleen irritant.Over deze kwestie zelf vind ik het lastig iets zinnigs te zeggen. Ik vind Twente een prachtclub en gun ze een wedstrijd met zoveel mogelijk supporters. Maar ik heb geen inzage in de redenen waarom Ajax hier niet aan wil.
 
Boris19
 
3
16 april 2019 om 13:49
Wie valt er over Ajax heen dan? Ik heb nog niemand (supporters daargelaten) horen roepen dat Ajax dat maar even moet regelen. Volgens mij is iedereen het hier wel mee eens, niet?
 
 
1
16 april 2019 om 14:48
"wie valt er over Ajax heen dan?" Vrij simpel toch? Iedereen die vind dat Ajax mee kan denken, en werken, in deze. Er heeft toch ook nooit iemand, vanuit welke kant dan ook, geweest die heeft gezegd dat Ajax alles maar moet regelen?
 
Boris19
 
1
16 april 2019 om 15:57
Maar wie zijn dat dan? Want ik het ze niet voorbij zien komen.
 
 
0
16 april 2019 om 16:27
Ja daar kan ik je niet mee helpen hoor. Als je de reacties, van de 20 artikelen die hier de afgelopen dagen over zijn geplaatst, doorleest dan kom je er vanzelf een hele berg tegen.
 
Boris19
 
0
16 april 2019 om 17:17
Daarom zeg ik ook supporters daargelaten. Mensen hier op voetbalzone nemen mensen uit de voetbalwereld of een voorzitter van Sparta toch niet serieus, neem ik aan.
 
CantonaEric
 
6
16 april 2019 om 13:53
Sowieso is de vraag van Twente kant te zot voor woorden. Stel Ajax kan kampioen worden bij excelsior uit dan gaan ze toch ook niet vragen aan Excelsior om de wedstrijd in de kuip te mogen spelen zodat er meer uitfans mee kunnen? Gewoon accepteren dat ze op de toekomst tegen Jong Ajax moeten voetballen.
 
IKEA
 
4
16 april 2019 om 13:54
Het is misschien te zot maar je vergelijking slaat dan weer nergens op. Waar Twente tegen Jong Ajax speelt, oftewel een onderdeel van de club Ajax is Excelsior enkel een club uit Rotterdam zoals ook Feyenoord. Alsjeblieft zeg!
 
Rafinha
 
12
16 april 2019 om 13:59
Op zich gelijk dat de vergelijking niet 100% is (maar dat vond je voor je eigen vergelijking geen bezwaar), maar vergeet niet dat de Arena ook niet van Ajax is.
 
Emile Hesky G
 
1
16 april 2019 om 14:09
Mooie vergelijking Cantonaeric... Alleen heeft excelsior helemaal niks te zeggen over de Kuip. Dat is het stadion van Feyenoord lool
 
CantonaEric
 
8
16 april 2019 om 14:37
Ajax heeft ook niks te zeggen over de Arena. Dat is merendeel eigendom van de gemeente Amsterdam.
 
Emile Hesky G
 
2
16 april 2019 om 15:02
Eigendom en zeggenschap zijn twee verschillende dingen , die niet perse samenvallen. Ajax heeft wel degelijk deels zeggenschap
 
RickWilms
 
3
16 april 2019 om 14:38
De kampioenswedstrijd Excelsior - NAC van jaren geleden(ik meen rond 2000 een keer) werd toch wel degelijk in de kuip gespeeld.
 
Vak104
 
1
16 april 2019 om 14:49
de vraag om extra uit plaatsen is heel normal hoor. Als Ajax dat niet aanvraagt bij Twente krijgen ze ook gewoon het standaard vak... De vraag is gesteld, het antwoord gegeven, einde verhaal zeg, wat en onzin.
 
RckBrndsn18
 
8
16 april 2019 om 13:57
Jong Az speelt vrijdag tegen MVV. MVV speelt maandag tegen Jong Ajax. Ofwel omgekeerd wat Twente nu krijgt. Valt daar niks te regelen dan?
 
gestrekte-poot
 
3
16 april 2019 om 13:58
Komkommertijd bij voetbalzone.. vijf artikelen over de vraag of er mogelijk op een andere locatie kan worden gespeeld. Waarop Ajax reageerd dat niet te willen/kunnen. Einde discussie? Wie valt er over wie heen? Man wat een opgeblazen verhaal!
 
Jansen Joenite
 
2
16 april 2019 om 14:15
Ik snap ook niet dat Ajacieden hier zo druk mee zijn, haha. Ze spelen misschien wel een van de mooiste en belangrijkste wedstrijden van de laatste jaren op het allerhoogste podium, maar maken zich druk om de Kkd.
 
Gbobo
 
7
16 april 2019 om 13:58
Hoppa nog een topic over hetzelfde onderwerp omdat wederom iemand zijn zegje erover wil doen. Fijn ofniet vz? Maak anders voor iedereen die er wat over te zeggen een nieuw artikel, alles voor de clicks toch? Kom op man, de zoveelste discussie proberen op te wekken over hetzelfde onderwerp is zelfs voor jullie te laag.
 
barca1,
 
0
16 april 2019 om 13:58
idd.vier het gewoon een week later thuis, en klaar is Clara.
 
PS18
 
3
16 april 2019 om 14:12
Dit duel afwerken in Enschede is toch ook helemaal niet aan de orde? En waarom wordt Manfred Laros hier nou om zijn mening gevraagd? Enkel omdat hij directeur is van Sparta, als naaste belager van FC Twente? Het Algemeen Dagblad had volgens mij nog wat ruimte over, maar de nieuwswaarde hiervan is werkelijk 0,0..
 
pietverdriet
 
1
16 april 2019 om 15:38
Dat Laros een mening heeft en mag ventileren lijkt mij prima. Bij elke substantiele wijziging tov standaard heb e een vorm van competitievervalsing. In dit geval is Sparta de grootste pineur (hoe klein de kans ook is dat zij voor de rest alles winnen en Twente alles verliest)
 
Boris19
 
0
16 april 2019 om 16:02
Nog niet. Maar als die Twentenaren echt allemaal van plan zijn om richting Amsterdam te komen, kan de burgemeester de wedstrijd eventueel nog verbieden als de veiligheid in het geding is.
 
Nafets1
 
4
16 april 2019 om 14:18
Volgens mij klopt de media dit meer op dan Twente en Ajax
 
Pablonino
 
0
16 april 2019 om 14:32
Hang gewoon wat schermen in de Grolsch Veste en kijk daar gezellig met z'n allen. Het is een mooie afsluiter van een hele beroerde periode maar verder toch niet heel bijzonder. Gewoon lekker feest vieren met zn allen daar.
 
CantonaEric
 
1
16 april 2019 om 14:36
Ja precies. Dit deden ze ook toen Twente nog in de eredivisie kampioen werd. Probleem opgelost.
 
Laurens E
 
1
16 april 2019 om 15:59
Zoveel drama om een logische vraag. Nee heb je, ja kun je krijgen. Dit thuis afwerken is van de zotte, ik zou zeggen als het zo'n probleem is verspeel de wedstrijd dan, maar eerlijk gezegd denk ik dat ze zelfs bij verlies kampioen zijn, door Sparta... Lekker het feest vieren tegen jong AZ op tweede paasdag. Ik zal wel de wedstrijd tegen jong Ajax lekker bij een bbq op de buis kijken. Verwacht dat een grote menigte naar Amsterdam zal afreizen ondanks dat ze niet het stadion in kunnen. Benieuwd hoe dit opgelost wordt, hoop in elk geval dat ze zich van de beste kant laten zien in Amsterdam en niet alles overhoop halen.
 
DeMessias
 
1
16 april 2019 om 16:46
Waarom maken Twente fans zich zo druk. Je mag best blij zijn met het feit dat je weer terug gaat naar de Eredivisie maar dat mag toch geen verassing zijn. Dit hoort voor een club als twente niet een echte prijs te zijn maar eerder de laatste punt op een zwarte pagina in de geschiedenis van de club. Lekker die wedstrijd voor de tv kijken thuis met een biertje en als jullie winnen stuur je een appje naar je vrienden of er toevallig iemand het net zo leuk vindt als jij. Daarna lekker slapen gaan en voor je het weet is het weer een nieuwe dag.