Wat is er allemaal aan de hand met Messi en Barcelona?
Zondag, 30 augustus 2020 om 12:50

Het eventuele vertrek van Lionel Messi bij Barcelona beheerst al dagen de nationale en internationale voetbalmedia. Sinds de 8-2 nederlaag in de Champions League tegen Bayern München is het onrustig en Messi lijkt op een transfer uit. Voorzitter Josep Maria Bartomeu wordt gezien als de kwade genius en de door hem gehaalde coach Ronald Koeman heeft een allesbehalve rustige start bij zijn absolute droomclub. Voetbalzone zet alles op een rijtje in deze VZ Docu.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
Dr. Duck
 
4
29 augustus 2020 om 11:03
1 hij is nog steeds de beste speler van de wereld, maar met dit tema gaat hij geen successen meer behalen 2hij is nog nauwelijks onderdeel van het team. Hij verdedigt niet mee waardoor het voor de tegenstander makkelijker is om onder druk uit te komen en tot aanvallen te komen 3 hijwacht voornamelijk ballen af als barca in balbezit is. Hierdoor is er geen dynamiek in de aanvallen. Diepgang is er ook niet 4 sommige spelers zij bang om met hem te spelen. Ze nemen zelf geen initiatief meer en kijken steeds erst naar messi. Als die niet door 6 man gedekt wordt dan wordt hij aangespeeld 5hij heeft geen conditie 6messi verdient zo veel geld dat het moelijk is om voldoende geld bij elkaar te rapen om nog een fatsoenlijk elftal naast hem te zetten
 
RichardUtrecht
 
1
29 augustus 2020 om 14:43
Beste speler van de wereld pakt prijzen met zijn land. Tevens wanneer het tegen zit met de club of in de wedstrijd, laat een beste speler niet z’n kop hangen!
 
mkvali
 
5
29 augustus 2020 om 16:32
Kijk toe hoe hij naar City vertrekt ,100 miljoen gaat verdienen , de PL , CL en Ballon d'or wint en de haters en twijfelaars op hun plaats zet !!! de korte termijn fans met de Messi is de reden voor alle stagnatie mentalitiet zullen op hun gepaste tijd en wijze op hun plaats worden gezet , 33 jaar met de slechtste seizoen en met disfunctionele team maakt hij in 44 wedstrijden 31 goals en 26 assists , dat gaat vonken geven bij City !!! Blijf maar Messi als omschrijven als zwak persoon die z'n kopje laat hangen en wedstrijden uit handen geeft , ik wed mijn jaarloon dat je terug op de Messi trein zit zodra hij z'n eerste hattrick maakt bij City !!!!
 
Dr. Duck
 
6
29 augustus 2020 om 21:14
Wat een onzin. Of je prijzen pakt heeft te maken met het team waar je in speelt. Cruyff heeft nooit iets met zijn land gewonnen en was toch de beste voetballer van de wereld. Puskas, Weah, Figo ...ook allemaal niet. Zelfs Ronaldo niet ...ook al heeft Portugal (in principe zonder hem) de EK finale gewonnen.
 
RichardUtrecht
 
0
30 augustus 2020 om 15:27
Doe je messi bril af man.. City / PSG zullen nooit de CL winnen. Ook al stel je 11 messi’s op! En die weddenschap wil ik wel aan gaan hoor, heb nooit op die messi trein gezeten! Dus welk uwv loket moet ik bellen?
 
Dr. Duck
 
0
29 augustus 2020 om 21:17
ik reageer op de titel van het verhaal. Wat is er mis met Messi en Barcelona? Ik heb het vooral vanuit Messi geschreven, maar het is duidelijk dat er bij Barcelona veel structureel mis is. Salaris huishouding, aankoopbeleid, aanstellingen van trainers, samenstelling selectie, doorstroming jeugdspelers, ...
 
1974
 
5
29 augustus 2020 om 13:15
Vind het wel allemaal getuigen van verwend gedrag van de Barcelona supporters. Ze winnen een paar jaar geen CL en winnen voor het eerst in weet niet hoe lang geen prijs. En ze raken mogelijk hun beste speler kwijt. De meeste clubs winnen nooit iets en de meeste minder vermogende clubs moeten om het jaar of om de twee jaar helemaal opnieuw beginnen wanneer de meer vermogende clubs hun halve elftal hebben opgekocht. Begrijp best dat de supporters een beetje ontevreden zijn over het bestuur maar wat perspectief in deze kwestie kan ook geen kwaad. Zal er ook wel mee te maken hebben dat er misschien minder te beleven is in Barcelona op het moment.
 
pinko
 
1
29 augustus 2020 om 14:01
In Nederland zijn we ietsje minder ontvlambaar - op een paar gekkies na dan - maar in Spanje wil het vlammetje wel snel ontaarden in een veenbrand. Je moet het vergelijken met als van Hanegem bij Feyenoord zou vertrekken, of Swart bij Ajax. Eigenlijk ondenkbaar; althans voor de supporters. Sommige spelers horen nu eenmaal bij het meubilair van de club. Andere tijden, natuurlijk. Maar Messi hoort bij Barcelona. Alleen nu even niet;-)))
 
Dr.Jero
 
2
29 augustus 2020 om 16:00
Je vat de essentie van het huidige probleem erg goed samen, namelijk ongekende verwachtingen. Het is fijn om ambitieus te zijn als club, maar het wordt een juk waaronder de club ten onder gaat aan haar eigen gewicht. Door dit soort paniekerige taferelen maken ze het zichzelf nog moeilijket om in stabieler vaarwater te komen. Barca is meer op het oude Real gaan lijken waarin succes een vereiste is anders gaan er koppen rollen. Spelers als coutinho en griezmann krijgen nog geen half seizoen om zich aan te passen van de ' meeste fans' , natuurlijk zal ik niet allr barca fans daaronder rekenen aangezien er een boel zijn die er een andere visie op na houden. Ipv dat ze waarden wat er gepresteerd is en daarvoor lofzang te geven, is het omgeslagen naar afgeven op 'spelers die niet hit de verf komen'. Geen club staat ten alle tijden aan de top van het toneel, je kunt een serieuze participant zijn. Maar niet structureel de beste zijn.. daarvoor is de sport te competief ^^. Juist dat maakt t zo leuk. Het enige 'mooie' hieraan is wel dat als barca wat povere jaren heeft nu, echte fans zich zullen onderscheiden van de succesklappers en eendagsvliegfans.. die worden namelijk ineens voor andere clubs haha.