'Wij geloven dat hij bij PSV een mooie carrière tegemoet gaat'
Woensdag, 22 november 2017 om 20:41

PSV heeft de eenzijdige optie in het contract van Albert Gudmundsson gelicht, waardoor de rechtsbuiten nu tot de zomer van 2019 onder contract staat in Eindhoven. De club heeft dat nieuws niet bevestigd, maar zaakwaarnemer Laurens Melotte laat aan het Eindhovens Dagblad wél weten dat de verbintenis is verlengd.

Melotte voegt daaraan toe dat zijn twintigjarige cliënt gelukkig is bij PSV, ondanks dat hij pas vijf keer in actie kwam in het eerste elftal van trainer Phillip Cocu. "Albert ziet het zitten bij PSV. Hij beseft ook dat hij nog de nodige stappen moet zetten om een vaste plek in het eerste elftal te krijgen."

"Na dit seizoen is het mogelijk dat een aantal aanvallers vertrekt en komen er misschien wel meer kansen voor hem. Hij heeft dan hopelijk de stappen kunnen zetten en kansen gekregen om er vanaf dat moment ook te staan. Wij geloven nog altijd dat hij bij en via PSV een mooie carrière tegemoet gaat", zo wordt de begeleider geciteerd.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (15)

 
psverdave
 
0
22 november 2017 om 20:52
Lijkt me dat er niet veel toekomst voor hem is bij PSV. Is voorbij gestreefd door Mauro die ook nog jonger dan hem is. En er komen meer jongens aan die op de vleugels spelen en meer talent dan hem hebben. Is een redelijke speler, maar heeft in de minuten die hij heeft gespeeld in het eerste niet overtuigd.
 
TrebleX
 
2
22 november 2017 om 21:29
Jammer dat Cocu Mauro weinig meer opstelt. Zo worden ze niet echt geprikkeld meer.
 
psverdave
 
2
22 november 2017 om 21:33
Zal zijn minuten wel maken. Op dit moment is de aanval Locadia De Jong en Lozano. Met Bergwijn als vaste invaller en daarna komt Mauro.
 
gomes1psv
 
6
22 november 2017 om 20:58
Gudmundson manifesteert zich fantastisch op het niveau van de beloften, net als Sam Lammers. Leuk dat iedereen zoveel vertrouwen heeft en uitspreekt in die jongens, maar als je ze pas na dit seizoen - als concurrenten vertrekken - wilt inzetten ben je te laat. PSV doet er goed aan ze nu al volop aan het werk te zetten voor het eerste. Wanneer de stand het toelaat moet je die jongens zo vaak mogelijk eens een half uur de tijd geven, in plaats van een lullig kwartiertje. Ik hoop dat Locadia en De Jong vertrekken na dit seizoen en ga er ook vanuit dat Pereiro bezig is aan zijn laatste seizoen. Hopelijk zien we Lozano dan nog een seizoen aan het werk in Eindhoven en kunnen Bergwijn, Gudmundson en Lammers de ruimte krijgen. Hopelijk slaagt de club er dan nog in een basisrijp spits te halen - Brands schijnt interesse te hebben in Gabriel Barbosa - en een andere aanvaller aan te trekken, mocht Joel Piroe nog niet klaar zijn voor het grote werk.
 
atleticofc
 
9
22 november 2017 om 21:31
Jij hoopt dus weer op een aardige leegloop? Want Zoet en Arias willen na dit seizoen echt weg, zou me niks verbazen als Isimat of Schwaab gaat. En dan nog 3 basisspelers, kun je weer opnieuw beginnen met bouwen.
 
falcao
 
1
22 november 2017 om 21:41
Inderdaad. Daarom vond ik het ook jammer dat PSV won in Zwolle. Je kunt komende zomer zomaar zes basisspelers verliezen en dan zijn we in augustus Europees alweer uitgespeeld. Bij Ajax heb je in elk geval nog een beetje hoop dat ze niet opnieuw in dezelfde fout vervallen. De financiƫle noodzaak bestaat daar in elk geval niet voor een leegloop.
 
PSV^Eindhoven
 
8
22 november 2017 om 22:19
En jij denkt serieus dat PSV nog in nood zit als Lozano verkocht word ? Grapjas.... Arias is moeilijk te vervangen , Isimat is dat qua persoonlijkheid ook maar om dezelfde kwaliteit voetballer terug te halen moet geen probleem zijn. Opnieuw bouwen is ook een groot woord. Obispo zou eventueel Isimat kunnen vervangen en Mauro zou Locadia kunnen vervangen. Vergeet niet dat als Locadia Arias Zoet en Lozano en mega bedrag gaan opleveren. Locadia 20 , Arias 15 , Zoet 10 , Lozano afhankelijk van WK 50 a 70 mil. Zelfs voor Isimat werd afgelopen zomer al 10 mil gevraagd. Brands gaat niet zoals bij ajax alles vervangen door eigen jeugd , die zal vast wel een ervaren speler ergens vandaan halen en er zal zeker geld geinvesteerd worden.
 
PSVAR78
 
1
23 november 2017 om 06:09
Altijd grappig als mensen bedragen noemen. Als ze dat bij elkaar krijgen mogen ze iedereen erg blij zijn
 
Constant kante
 
0
23 november 2017 om 10:36
@falcao Ajax en PSV maken al jaren bijna ieder jaar een 'leegloop' mee. Tenminste, voor beide clubs is het tijdperk voorbij dat er jaren achtereen gewerkt kan worden met ongeveer dezelfde groep spelers. Zoals Van Gaal zijn Gouden Ajax van midden jaren '90 opgebouwd heeft, dat is tegenwoordig niet meer mogelijk. Het is een gegeven dat beide clubs er rekening mee moeten houden dat je beste spelers elk seizoen opnieuw vertrekken en dat er dus andere spelers gehaald moeten worden. En dat er dus min of meer elk jaar weer een nieuw team geformeerd moet worden. Dit is gewoon de financiƫle realiteit van het post 'bosman' tijdperk. Onze markt is te klein om te concurreren met de grotere competities.
 
GJ7300
 
4
22 november 2017 om 21:58
Tja... was lekker bij Heerenveen gebleven. Had je nu 1,5 seizoen eredivisie gehad Treurig
 
HendrikJan
 
1
22 november 2017 om 23:19
Jeugdspelers die voor hun debuut stappen omhoog gaan maken krijgen daar zelden een betere carriere van.
 
Souza Bavaria
 
11
22 november 2017 om 22:34
Als het klopt, dan netjes gedaan psv! Ik word een beetje moe hor sommige hier maar blijven beweren dat ze meer kansen moeten krijgen die mennekes met amper haar op hun benen! Vandaag in VI een duidelijke uitleg van psv hoe ze het willen hebben. Ik vind dat je als psv supporter moet begrijpen waarom psv nu een weg is ingeslagen om de talenten klaar te laten stomen voor het grote werk! Dit jaar heeft psv al meer jeugd dat ooit eerder hun kans gegeven in het eerste, dus kom nu niet aan met dat ze talenten geen kans geven! Ze hebben een beleid ingevoerd vanaf 2013 en de vruchten werpen zich nu af! Stop met dat gezever dat ze talenten langer moeten laten spelen of sneller moeten inbrengen, want anders praten jullie gewoon Ajax (Bergkamp) na! Hij vindt dat ze de laatste 20% wat ze nodig hebben, dat ze dat leren door in het eerste te laten voetballen. PSV ziet dat anders en daarom is PSV PSV! Geloof nou eens de aanpak van PSV ipv stoer te staan roepen dat ze eerder de kans moeten krijgen! Wie zijn jullie nou om te zeggen dat PSV het niet goed aanpakt? Gasten, PSV volgt een beleid en het resultaat zie je nu al terug! Kom op joh! Als je zeikt over je cluppie, verdiep je dan ook in je cluppie! Pfffff
 
Souza Bavaria
 
0
22 november 2017 om 22:49
Psv Eindhoven, die snapt het gelukkig!
 
Constant kante
 
0
23 november 2017 om 10:31
Die Gudmundsson is wel een goed spelertje. Kan een uitstekende speler voor PSV worden. Zijn grote probleem is op dit moment alleen dat PSV gewoon goede resultaten boekt. De kans dat Cocu de opstelling gaat wijzigen is niet groot. Lozano, Loacadia, De Jong en Bergwijn zijn de eerste voorwaartsen en zolang die niet geblesseerd of geschorst zijn zullen er niet veel minuten voor Gudmundsson overblijven.