'Wij willen hem voor anderhalf jaar vastleggen en Michiel wil een half jaar'
Vrijdag, 12 januari 2018 om 16:37

ADO Den Haag was een van de clubs die geïnteresseerd was in Michiel Kramer. De spits is bij Feyenoord overbodig en mag vertrekken, maar lijkt voorlopig niet terug te keren in de Hofstad. Er doken berichten op dat de Haagse club Kramer niet kon betalen, maar dat is volgens manager voetbalzaken Jeffrey van As niet waar.

"Wij willen hem voor anderhalf jaar vastleggen en Michiel wil een half jaar. Dat is zijn goed recht, maar wij doen dat niet. Daar geven we geen geld aan uit. We willen spelers van onszelf hebben. We hebben geld om spelers te halen, maar we zijn er wel zuinig mee", verklaart Van As in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij benadrukt dat de spits nog altijd welkom is bij ADO Den Haag. "Als hij van gedachten verandert, is hij welkom. Maar hij weet ook dat we zeer tevreden zijn over Björn Johnsen."

Van As is niet van plan om smaakmaker Abdenasser El Khayati te verkopen, ook niet als er een club met miljoenen komt. "Dat betalen ze dan ook in de zomer wel. Je gaat mij niet vertellen dat als El Khayati nu hot is, dat dan in mei niemand meer interesse heeft. Hij wil goed presteren bij ADO zodat hij hopelijk in beeld komt voor het Marokkaanse elftal. Hij weet dat bij ons veel op hem afgestemd is", vervolgt de manager voetbalzaken. Het contract van Tyronne Ebuehi loopt komende zomer af, maar Van As hoopt nog steeds dat de verdediger zijn verbintenis zal verlengen.

Ebuehi liet onlangs weten dat hij niet tevreden was over een contractvoorstel van ADO Den Haag. Het viel Van As naar eigen zeggen een beetje tegen toen hij dat las. "Ik denk nog steeds wel dat hij blijft. Ik lees ook dat grote clubs als Benfica, Olympiacos, Norwich City en Anderlecht hem volgen. Je ziet aan hem dat hij daarmee rondloopt. Voor zijn zaakwaarnemer is het ook lastig. Wat adviseer je nou? Hij heeft ADO nodig om met Nigeria naar het WK te gaan. Ik denk dat het voor hem verstandig is om bij ons te blijven", besluit Van As, die ook Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers een contractaanbieding heeft gedaan. Eduard Duplan, Trevor David en Tim Coremans krijgen later te horen of ADO Den Haag met hen door wil gaan.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (4)

 
wisselspeler12
 
1
12 januari 2018 om 16:47
Volledig te begrijpen. Kramer hoopt natuurlijk zichzelf in de kijker te spelen om vervolgens transfervrij een financieel aantrekkelijke deal binnen te slepen. ADO zou dan een paar maand een nieuwe spits hebben die ook niet de makkelijkste is in de groep. Nee, ik begrijp ADO hierin wel.
 
AFCA_ARJAN
 
3
12 januari 2018 om 17:30
Heb het gevoel dat meneer Kramer zijn eigen glazen aan ingooien is. Eerst wil hij Sparta in de wacht zetten, nu wil hij niet langer dan 6 maanden tekenen. Ik denk dat hij blij mag zijn dat er überhaupt nog clubs geïnteresseerd zijn. Hij heeft afgelopen jaren weinig gepresteerd en zijn gedrag de laatste tijd bij Feyenoord is ook niet in zijn voordeel.
 
DanielRevezi
 
2
12 januari 2018 om 17:59
Hoezo mag hij blij zijn als er nog clubs geïnteresseerd zijn? Omdat hij op de bank zat en een kroket at? Die jongen zou bij elke club in Nederland buiten de top 3 en AZ/Vitesse momenteel in de basis staan. Is gewoon een hele bruikbare speler die echt wel zijn goals mee pikt als hij minuten maakt
 
Pengeldoos
 
8
12 januari 2018 om 17:55
Een contract voor 1,5 jaar + onbeperkt kroketten eten in het supportershome. Misschien dat Kramer dan wel wil.