'Willem II wilde op slotdag stunten met komst van voormalig Ajacied'
Woensdag, 1 februari 2017 om 09:50

Willem II heeft op de laatste dag van de transferperiode geprobeerd om Aras Özbiliz op huurbasis over te nemen van Besiktas. Doordat de onderhandelingen niet succesvol verliepen, bleef de aanvaller in Istanbul, zo meldt Sabah.

De 26-jarige Özbiliz kwam dit seizoen slechts zeven minuten in actie voor het team van trainer Senol Günes en had in Tilburg dus meer ervaring op kunnen doen, maar dat plan bleek niet te realiseren. De linkspoot kan nog wel verhuurd worden aan clubs uit landen als Hongarije, Kroatië, Zwitserland, Servië, Roemenië, Tsjechië, Oekraïne en Rusland.

Özbiliz, 26-voudig international van Armenië, begon zijn loopbaan bij Ajax en speelde daarna voor Kuban Krasnodar, Spartak Moskou en Rayo Vallecano (huurbasis). In dienst van Besiktas staat de teller na vier wedstrijden nog op nul doelpunten en nul assists.

Meer nieuws
   
13:33
13:33
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
2
   
13:32
13:32
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
4
   
12:53
12:53
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
   
12:10
12:10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
   
12:00
12:00
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (9)

 
nalden
 
11
1 februari 2017 om 10:07
Dit was natuurlijk een fantastische transfer geweest voor Willem II. Zonde dat die jongen geen minuten meer maakt.
 
superstick
 
6
1 februari 2017 om 10:20
Echt jammer dat hij het vooralsnog niet redt, want hij kan geweldig voetballen. Ik vond hem altijd een stuk getalenteerder dan Lorenzo Ebecilio, hoewel de laatste vaker in de basis stond bij Ajax. Hopelijk kan hij ergens nog wat potten breken. Roda was niet slecht geweest voor een half jaar.
 
tommy1981
 
0
1 februari 2017 om 12:27
Ozbiliz kwam toen terug van een hele zware blessure, vandaar dat ebecilio vaker basis stond.
 
elninoo
 
0
1 februari 2017 om 13:05
Ozbiliz lag verschrikkelijk slecht in de groep jij Ajax heb ik van jongens van de club zelf vernomen. Toen Ajax er een beetje geld voor kon beuren hebben ze dat ook gelijk gedaan en er een strik omheen gedaan.
 
DarkEagle
 
0
1 februari 2017 om 15:01
Dit kan ik mij helemaal niet voorstellen. Hij komt over als een sympathieke gast. Ook nu bij mijn club Besiktas en destijds bij mijn andere club Ajax. Sterker nog volgens mij kon hij aardig goed opschieten met De Jong en Vertonghen destijds en dat waren toch de twee leiders van het team.
 
elninoo
 
0
1 februari 2017 om 15:48
Ik ben er zelf niet bij geweest op de training en in de kleedkamer maar wat ik heb gehoord van een speler van Ajax is dat de selectie hem bijna uitkotste en dat dan ook de voornaamste reden is geweest voor een vertrek bij Ajax. Hoe hij overkomt doet daar verder niets aan af want dat kan altijd een toneelstukje zijn maar nogmaals, Ik heb het van horen zeggen en het lijkt mij stug dat deze jongen dat uit zijn duim zuigt.
 
genievhetleven
 
0
1 februari 2017 om 19:28
Zoals je zegt ik ben er zelf niet bij geweest. Het verbaast me ook dat je de enige bent die zo denkt. Zelf denk ik net als Darkeagle dat het een erg sympathieke jongen is. Als je A zegt moet je ook B zeggen met je zogenaamde 'bron'. En oja, dan kan hij best goed acteren zeg??.
 
Joostinho88
 
2
1 februari 2017 om 10:40
Dat was idd een stunt geweest! Ik had wel graag gezien dat Ajax hem terug zou halen, vond m in het verleden zeker niet slecht. En ook nog niet klaar bij Ajax. Ik denk dat hij wel echt een toevoeging zou zijn(mits fit) voor dit Ajax.
 
Marrekie
 
0
1 februari 2017 om 15:25
Deze jongen werkte enorm veel zwakke momenten af met af en toe iets heel moois maar heeft in de tijd bij Ajax geen te weinig rendement gehaald. De Boer was helemaal gek van hem maar hij kon het gewoon niet waarmaken. Toen ie naar Rusland ging is hij helemaal opgebloeid. Leuk voor die jongen maar ik vrees dat het met zijn carriere minder zal gaan nou hij helemaal niet speelt