WK-ganger van AZ schrok een beetje: 'Ronaldo is gewoon de beste speler'
Zondag, 3 december 2017 om 15:35

Alireza Jahanbakhsh plaatste zich met Iran voor het WK en keek daarom afgelopen vrijdag met de nodige aandacht naar de loting voor de groepsfase. In Moskou werd het land gekoppeld aan Spanje, Portugal en Marokko. Ondanks de loodzware loting denkt de aanvaller van AZ dat Iran iets moois neer kan zetten op het WK.

"Ik had niet verwacht dat we in zo'n moeilijke groep terecht zouden komen. Spanje en Portugal zijn hele goede teams, Marokko ook. We weten dat het moeilijk wordt, maar ook wij hebben een goed team", zegt Jahanbakhsh in gesprek met FOX Sports. Hij schrok een beetje van de landen die uit de koker kwamen. "Maar de verwachtingen zijn niet hoog nu, we kunnen gewoon voetballen zonder stress. Daarom gaat het een goed WK worden, we hebben goede jonge spelers."

"We verdedigen goed en kunnen gevaarlijk worden vanuit de counter. We moeten er iets moois van maken voor de mensen in Iran", vervolgt de aanvaller. "Cristiano Ronaldo is gewoon de beste van alle spelers. Bij Spanje en Portugal heb je heel veel goede spelers, dat weten we heel goed en het gaat moeilijk worden. We hebben een groepsapp en daar werden in eerste instantie wat grappen in gemaakt. Maar we moeten ons eigen ding doen, hetzelfde als we in de kwalificatie hebben gedaan."

Meer nieuws
   
00:00
00:00
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
   
23:55
23:55
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
   
23:33
23:33
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
   
23:30
23:30
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
   
23:01
23:01
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (13)

 
MMarkez
 
3
3 december 2017 om 18:35
Spanje Portugal Iran Marokko Zo denk ik dat deze poule gaat eindigen.
 
Krystiann
 
6
3 december 2017 om 19:12
Mensen die zeggen dat Ronaldo de beste voetballer is puur omdat hij een goalmachine is, snappen volgens mij niet zo veel van het spelletje dan. Messi is veel beter in voetballen dan Ronaldo in alles is hij gewoon beter niet alleen dribbel en omdat dat klein ventje nog net zo veel en soms meer goals dan Ronaldo maakt met zijn 1meter 60 vindt ik nog knapper dus Messi is en blijft gewoon de beste voetballer.. en ik ben van beide clubs geen fan en als dat zo was dan bleef ik nog steeds objectief.
 
TimMatavz7
 
4
3 december 2017 om 21:48
Als je objectief een mening geeft (zoals je zegt), waarom respecteer je andermans mening dan niet? De een vind Ronaldo beter, de ander Messi. Ik heb mijzelf al lang afgesloten van deze eindeloze discussie en besloten gewoon intens van beide te genieten als ik ze zie spelen. Voor mij zijn ze beide op een vergelijkbaar niveau, al hebben ze beide compleet andere kwaliteiten.
 
Origami
 
0
3 december 2017 om 21:52
Ik vind Messi zelf ook beduidend beter, maar onderhand word ik wel moei om posts zoals deze te lezen. Elk artikel die neigt naar een bewering van dat Ronaldo beter zou zijn gaat gepaard met posts van uit de tent gelokte fans.