'Zaakwaarnemers van Modric geven Internazionale groen licht'
Woensdag, 1 augustus 2018 om 00:45

Internazionale wil Luka Modric overnemen van Real Madrid, zo verzekeren onder meer Sky Italia en La Gazzetta dello Sport in de nacht van dinsdag op woensdag. De directie van de Serie A-club zou deze week contact hebben gezocht met het management van de Kroatisch A-international, die formeel een transferclausule van een half miljard euro heeft. De belangenbehartigers zouden naar verluidt een verrassende transfer naar Milaan niet bij voorbaat hebben uitgesloten.

Piero Ausilio, technisch directeur van Inter, zou achter de schermen reeds bezig zijn om Real Madrid ervan te overtuigen om medewerking te verlenen aan een transfer. De gesprekken verlopen echter moeizaam, maar in Milaan gelooft men in een goede afloop. Het hoge salaris van Modric, een slordige zeven miljoen euro op jaarbasis, is een ander obstakel.

Inter wordt ook al lange tijd met Arturo Vidal in verband gebracht, maar het is nog altijd wachten op witte rook rondom de middenvelder van Bayern München. Italiaanse media suggereren dat Inter eerst wil polsen of de eventuele komst van Modric naar het Giuseppe Meazza reëel is, alvorens men groen licht over de Chileens international geeft.

Modric, 32 jaar, maakte medio 2012 voor minimaal dertig miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid, waar hij nog tot medio 2020 op de loonlijst staat. Met het eventuele aantrekken van Modric heeft Inter een antwoord op de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus. Bij Inter zou Modric landgenoten als Marcelo Brozovic, Ivan Perisic en Sime Vrsaljko treffen. Laatstgenoemde is voor minimaal 6,5 miljoen euro gehuurd van Atlético Madrid en kan daarna voor 17,5 miljoen euro worden overgenomen.

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (30)

 
real8madrid
 
9
1 augustus 2018 om 00:59
Kan Inter niet betalen joh. Mochten ze 55-60 miljoen op tafel kunnen leggen waarom niet? Ja hij zou een gemis zijn maar ik verwacht de komende twee seizoenen toch niet veel en vooral veel doorselecteren dus waarom niet meteen grondig zijn? Zo kun je Kova behouden en krijgen ook Ceballos en Llorente meer speeltijd. Eventueel kun je nog een jonge optie bij halen ook dan
 
Jelleho
 
58
1 augustus 2018 om 01:03
Ja tuurlijk is hij oud maar kan hij nu nog wel geld opleveren. Maar als hij weg gaat mis je de motor op het middenveld. Op dit moment de beste ter wereld. Dit ga je de aankomende 2/3 seizoenen nog voelen als hij weg gaat. Op dit moment is hij eigenlijk onvervangbaar en hoop ik dat hij blijft.
 
real8madrid
 
8
1 augustus 2018 om 01:12
Dat klopt. Maar zoals ik zei verwacht ik toch al weinig van die periode. Dus dan kan je het net zo goed doen
 
ModricMagic
 
26
1 augustus 2018 om 01:13
De selectie hoeft niet nog dunner hoor. Kovacic kan het nog niet laten zien en met Ceballos en Llorente schieten we niks op.
 
real8madrid
 
15
1 augustus 2018 om 01:15
Je onderschat Kovacic enorm imo. En nee met die jongens schieten we nog niks op maar ik zeg toch dat ik de komende twee jaar niet veel verwacht. Na die periode zijn die jongens hopelijk weer een heel stuk verder. Dat ze talent hebben staat als een paal boven water
 
ModricMagic
 
6
1 augustus 2018 om 01:36
Op het WK vond ik hem in ieder geval bar slecht en dat zelfs als invaller maar goed we zien wel. Ik hoop dat Perez nog wat verassingen heeft.
 
Yeisoonnn
 
0
1 augustus 2018 om 02:03
Ik vond Kovacic juist heerlijk op het Wk zodra die inviel. Heeft alleen weinig minuten gekregen bij Real en ook op het Wk mede daardoor weinig. Kovacic is echt wow gewoon, alleen vertrouwen geven en een goed tactisch plan en deze jonge betaald je terug. Ik zou het echt vreselijk vinden als Modric gaat, maar aangezien Kovacic nog zo jong is en hij zoveel potentie heeft, zou het haast niet kunnen om Kovacic weg te doen nu hij heeft aangegeven meer minuten te willen maken.
 
 
8
1 augustus 2018 om 03:00
Ik vond Kovacic echt een zwakke schakel en slecht WK spelen de keren dat hij speelde. Maar los van het WK heeft hij bij Madrid betere wedstrijden gespeeld.
 
Hala Madrid!
 
6
1 augustus 2018 om 09:15
Dus omdat jij er "de komende twee seizoenen toch niet veel van verwacht" moet Real Modric maar verkopen. On topic: Hoop dat dit niet waar is, lijkt me een enorme aderlating. Zonder Ronaldo zie ik dit al een lastig seizoen worden (ook al verwacht ik veel van Bale onder Lopetegui). Als we ook Modric kwijt zouden raken dan zie ik het niet goed komen. Het zou me ook niet verbazen als er dan nog andere volgen (denk aan Marcelo). Blijven aub Luka!
 
realmadridddd
 
0
1 augustus 2018 om 12:13
Hahaha grappig jou barca visie. Je wilt aankomende jaren prijzen pakken hoop ik? Modric is zowat de belangrijkste speler binnen de selectie van Madrid.
 
real8madrid
 
1
1 augustus 2018 om 15:07
Natuurlijk maar liever nu 2 jaar zonder prijzen om een nieuw team te bouwen en vervolgens weer een decennium van succes tegemoet te gaan dan een of 2 copa's de komende jaren om vervolgens nog steeds niet eens half te hebben doorgeselecteerd en dat proces 5-6 jaar uit te rekken en dus geen stap verder te zijn. Ooit gehoord van de uitspraak een stap achteruit zetten om er 2 vooruit te maken?
 
ebbie07
 
19
1 augustus 2018 om 01:01
Wauw, Inter laat deze transferzomer wel duidelijk zien hoeveel ambitie het heeft. Zou het zelf overigens sterk toejuichen als deze transfer doorgaat. Heb zelf niet iets speciaals met Inter, maar ik vind het positief als de absolute topspelers weer war meer verspreid worden over verschillende competities.
 
Delpay96
 
24
1 augustus 2018 om 01:33
Modric, Perisic, Brozovic en Vrsjalko. Ze hebben Kroatië goed gevolgd dit wk he.
 
Benzema20
 
7
1 augustus 2018 om 09:22
Valt wel mee toch haha . Perisic en Brozovic speelde er al en Vrsjalko was afgelopen seizoen ook al ij beeld . Modric was toen gewoon onhaalbaar
 
D.costa9CFC
 
24
1 augustus 2018 om 01:04
Als Real hem laat gaan dan zou dat heel dom zijn. Hij is al 32 maar daar merkte je niks van op het Wk. En de Serie A kan nog heel leuk worden dit seizoen. Inter dat heel sterk bezig is op de transfermarkt. Juve met Ronaldo en Co. Daarnaast zullen AS Roma en Napoli ook hoge ogen willen gooien. Milan is alweer een jaar verder dus die moeten elkaar nu wel kennen nadat ze vorig jaar bijna een heel nieuw elftal bouwde. En nu maar hopen dat Eurosport een beetje normaal gaat doen met het uizenden.
 
AsRoma8
 
7
1 augustus 2018 om 01:20
Hij is bijna 33. En dit is waarschijnlijk de enige manier om Kovacic te houden.
 
Benzema20
 
18
1 augustus 2018 om 01:06
Wij interisti worden wel verwend de afgelopen tijd. Natuurlijk is een deal ver weg maar ik zie het zeker niet al onrealistosch . Modric wilt een nieuwe uitdaging . Die heeft hij bij inter . Hij gaat cl spelen en komt samen met zijn 3 kroatische maatjes te spelen. Vidal of modric wat een keus . Dst is wat anders dan Mvila en Kuzmanovic. Mocht het trouwens echt zijn dat Vidal 2e keus is zou ik dat wel sneu vinden voorchem . Je moet zo'n jongen kopen of niet en niet in de wachtrij zetten. Vraag me ook wel af hoe ze dat brengen naar vidal toe . Jaa alles is rond maar je moet ff geduld hebben wsnt we proberen eerst modric en als dat niet lukt mag jij komen ofs . Denk ook wel dat Inter dat snapt want hij kan zomaar bij eennander team tekeken en dan loop jenbeide spelers mis.
 
real8madrid
 
24
1 augustus 2018 om 01:14
Hoe kom je erbij dat hij een nieuwe uitdaging wil? een berichtje in de wandelgangen?
 
Benzema20
 
2
1 augustus 2018 om 09:22
Las dat bij verschillende buitenlandse sites .
 
ModricMagic
 
6
1 augustus 2018 om 01:15
Nou als Modric weggaat dan heb ik sowieso geen hoge verwachtingen voor dit seizoen. Real koopt al zo weinig en dan wordt de selectie nog dunner.
 
STORING
 
10
1 augustus 2018 om 02:06
Als Real hem weg doet is dat waarschijnlijk nog dommer dan toen ze Makélélé weg deden. Dit is de absolute motor van het elftal en de beste middenvelder ter wereld. Ook al zit je mischien in een overgangsperiode en heb je Kocavic nog. Zelfs dan staat het verkopen van Modric gelijk aan pissen in je tank in de wetenschap dat je verder komt.
 
YvonneHogenbirk
 
6
1 augustus 2018 om 07:36
Gaat real niet doen, Modric is de motor van het elftal en maatje van Ronaldo, hij doet denken aan cruyff, alleen hij is beter, vind wel dat hij meer mag verdienen per jaar. Inter wil zo graag de CL winnen dit jaar en wil daarom goede spelers om Ronaldo neerzetten, maar laat modric nog lekker 1 jaar bij madrid voetballen. En men moet niet alles geloven wat VZ schrijft. Over Ronaldo is ook niet de hele waarheid geschreven
 
Number
 
3
1 augustus 2018 om 08:26
Dat hij je doet denken aan Cruyff, omdat ze beide topspelers waren in hun tijd en zelfs een beetje op ze lijken, maar leg mij eens uit waarom je hem beter vindt dan Cruyff?
 
JeffinhoGitano
 
3
1 augustus 2018 om 08:48
Het is nog iets te vroeg zie ik. Volgende keer even wakker worden eerst
 
Mick_mick
 
4
1 augustus 2018 om 10:09
Ronaldo speelt bij Juventus, niet bij ‘aartsrivaal’ Inter. On: ik zie Modric niet naar Inter gaan. Behoort nog steeds tot de allerbeste middenvelders ter wereld (misschien wel dé beste). Daarbij denk ik dat Inter het niet rond kan krijgen met de FFP om te voldoen aan zijn salariseisen. Vidal zal een realistischere optie zijn, mits hij bereid is in te leveren aan salaris.
 
Duke222
 
0
1 augustus 2018 om 09:32
Haha. Man van WK gaan ze niet laten gaan nog lijkt me . Zal vast wel kern van waarheid in zitten maar dan wellicht voor volgend jaargang. Dit seizoen gewoon nog lekker bij Real blijven .
 
LuisValle
 
0
1 augustus 2018 om 11:44
Als Real modric gaan verkopen, moeten ze pogba of dybala kopen.
 
Branquinho
 
0
1 augustus 2018 om 12:54
Ik stopte al met lezen toen ik las dat Inter met de zaakwaarnemer van Modric spreekt terwijl Real Madrid niet eens wilt onderhandelen. Onzin bericht want dat is niet eens toegestaan.