'Zonder Simeone had ik niet bij de beste spelers van de wereld gehoord'
Donderdag, 16 februari 2017 om 13:21

Antoine Griezmann wordt de laatste tijd geregeld in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid. Ondanks dat Manchester United bereid is een recordbedrag op tafel te leggen, hoeft de aanvaller niet per se weg uit Madrid. De Fransman geeft aan dat hij zich op zijn plek voelt bij los Colchoneros.

"Mijn privéleven in Madrid is goed, ik ben gelukkig. Met de club verhuizen we naar een nieuw stadion, wat erg belangrijk is. We moeten kijken wat de toekomst brengt, maar ik ben gelukkig bij Atlético en hoop nog veel prijzen hier te kunnen winnen", zegt Griezmann op de website van de FIFA. Eerder liet de aanvaller al weten dat hij het liefste in Spanje wil blijven.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Griezmann laat daarnaast weten dat trainer Diego Simeone belangrijk is voor hem. "Hij heeft mij veranderd. Er zijn door hem zoveel dingen aan mijn spel veranderd, die kan ik amper allemaal opnoemen. Ik had nu niet bij de beste spelers ter wereld gehoord als ik hem niet als trainer had gehad. Hij heeft me geholpen effectief voor het doel te zijn, iedere kans te pakken die ik krijg en geleerd te werken voor het team. Dat is belangrijk, anders kan je niet bij Atlético spelen."

Meer nieuws
   
23:58
23:58
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
   
23:38
23:38
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
   
23:04
23:04
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
   
22:53
22:53
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
   
22:00
22:00
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Je dient in te loggen om te reageren.
 
Inloggen

Reacties (1)

 
Glossiandzozo
 
5
16 februari 2017 om 13:58
Ik zie hem wel voor een andere avontuurtje gaan. Zo praten de spelers meestal wanneer ze willen vertrekken. Maar wel netjes dat hij respect toont aan zowel de club als de manager.