<
In de wandelgangen
Hiddink in beeld om bondscoach van Irak te worden
Woensdag, 13 juni 2018 om 12:15

Tom de Mul, tegenwoordig zaakwaarnemer van Mousa Dembélé, is momenteel in Italië om naar aanbiedingen van Internazionale, Juventus en Napoli te luisteren. Er zou tevens interesse vanuit de Chinese Super League zijn voor de middenvelder van Tottenham Hotspur. (Gianluca Di Marzio)

Danny Rose is niet langer een doelwit voor Manchester United. José Mourinho heeft geen zin om langer met Tottenham Hotspur te onderhandelen. (Daily Mail)

Na het vertrek van Basim Qasim als bondscoach zoekt Irak naar een nieuwe bondscoach. Volgens bondsvoorzitter Sharar Haidar zijn Guus Hiddink en Vahid Halilhodzic momenteel in beeld om hem op te volgen. (Ahdaaf)

Marcos Rojo vreest dat zijn dagen bij Manchester United geteld zijn. Ondanks dat de Argentijnse verdediger onlangs een nieuw contract ondertekende, zouden the Red Devils afscheid van hem willen nemen. (The Sun)

Toby Alderweireld staat open voor een eventueel langer verblijf bij Tottenham Hotspur. Het contract van de Belgische verdediger loopt nog tot medio 2019 en beide partijen wisten nog geen overeenstemming te bereiken over een langer verblijf. (Daily Mail)

Als het aan Steven Nzonzi ligt, maakt hij spoedig een overstap naar een grotere club. De middenvelder van Sevilla werd in een eerder stadium gelinkt aan verschillende clubs in de Premier League. (The Sun)

Poll
Moet Guus Hiddink nog een uitdaging als bondscoach aangaan?
Ja
Nee
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties