Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay erkent: 'PSV zal ook wel een optie zijn, of worden'

Laatste update:

Afellay weet niet waar hij komend seizoen actief zal zijn. "Daar is mijn zaakwaarnemer mee bezig. Het is maart, dus ik ben daar nog niet mee bezig. Speculaties zijn er altijd", reageert de ex-speler van PSV en Schalke 04 in gesprek met de NOS. Hij speelt sinds januari 2011 in het buitenland, sinds zijn overgang van PSV naar Barcelona.

Afellay sluit een terugkeer naar PSV niet uit. De club uit Eindhoven lijkt af te stevenen op de landstitel en verzekert zich in dat geval van deelname aan de Champions League. "PSV is altijd een fantastische club geweest. Geweldige supporters. Dat zal ook wel een optie zijn, of worden."

Denk jij dat Ibrahim Afellay komend seizoen weer voor PSV gaat spelen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties