Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax ruilt met PSV van aanvangstijd in aanloop naar duel met Lille OSC

Laatste update:

"Deze wedstrijdwijzigingen worden nu bekend gemaakt vanwege de korte tijdsduur tot speelronde zes. De overige wedstrijdwijzigingen in de Eredivisie die de Europese successen van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV met zich meebrengen, worden komende week doorgevoerd", zo laat de KNVB in een reactie weten.

Ajax komt dit seizoen op dinsdag 17 september voor het eerst in actie in de groepsfase van de Champions League. Om 21.00 uur staat de thuiswedstrijd tegen Lille OSC op het programma. Twee dagen later, op donderdag 19 september, wacht voor PSV de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League.

"Deze wijzigingen komen voort uit de afspraken die alle Eredivisieclubs en de Eredivisie CV met elkaar onderling en in overleg met de KNVB hebben gemaakt in het kader van de veranderagenda. Eredivisiewedstrijden kunnen verplaatst worden als Nederlandse deelnemers aan de Champions League of Europa League aangeven zich hierdoor beter te kunnen voorbereiden. De KNVB helpt dit te bewerkstelligen", aldus de voetbalbond.

-

Meer nieuws

Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
6
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
22
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties