Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mohammed Kudus ontbreekt in wedstrijdselectie Ajax

Laatste update:

Jay Gorter staat onder de lat bij de Amsterdammers. De jeugdige doelman ziet een viermansverdediging voor zich staan, bestaande uit Diyae Jermoumi, Tristan Gooijer, Mateja Milovanovic en Wijndal. Het houdt in dat onder meer Gerónimo Rulli, Devyne Rensch, Jorrel Hato en Anass Salah-Eddine op de bank plaatsnemen.

Op het middenveld kiest Steijn wel voor de nodige routine. Klaassen, Kenneth Taylor en Gabriel Misehouy vormen de middenlinie. Nieuwelingen Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic zitten op de bank. In de aanval moeten Mohamed Daramy, Brobbey en Conceição voor de doelpunten zorgen. Mohammed Kudus is wegens een lichte blessure niet van de partij.

Opstelling Ajax: Gorter; Jermoumi, Gooijer, Milovanovic, Wijndal; Klaassen, Misehouy, Taylor; Daramy, Brobbey, Conceição.

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
69
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
5
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
21
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
9
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
6
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
29

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties