Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij er twee of drie maakt, kunnen Ajax en PSV hem zomaar halen'

Laatste update:

"Ik denk dat het voor Brandley heel belangrijk is dat hij hier nog een jaar speelt. Ook in z'n persoonlijkheid kan hij nog groeien. Ik denk dat hij nog bepalender kan worden, daar helpen we hem ook bij", legt hij uit in gesprek met Voetbal International. Kuwas gaf in een eerder stadium al aan niet uit te zijn op een stap naar de Nederlandse subtop en meteen voor een transfer hogerop te willen gaan.

Stegeman weet echter ook dat het zomaar eens snel kan gaan in de voetballerij: "Maar de voetbalwereld is opportunistisch: als hij er twee of drie inschiet en Ajax of PSV verliest, dan kan het maar zo zijn dat ze een speler halen die het bij ons goed doet. Maar daar ga ik op dit moment niet van uit." Kuwas speelt sinds vorig jaar voor Heracles en heeft nog een contract tot medio 2019.

Denk jij dat Brandley Kuwas een versterking zou zijn voor Ajax of PSV?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties