Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anita: 'Ik drink alleen tijdens de vakantie, dus ik ga niet drinken'

Laatste update:

Anita heeft een seizoen met pieken en dalen achter de rug. "Het seizoen begon voor mij wat minder", kijkt hij op de website van Ajax terug. "Ik kwam op een gegeven op de bank terecht, maar ben altijd blijven knokken. Toen ik uiteindelijk mijn plek op het middenveld kreeg, ging het steeds beter met mezelf maar ook met het team. Het recept is simpel: gewoon keihard werken en geduldig op je kans wachten. Dat heb ik gedaan. Mijn geduld is beloond."

"We hebben dit seizoen veel geblesseerden gehad, wat des te meer aangeeft dat we het met elkaar hebben gedaan. Ook hun vervangers hebben een belangrijke rol gespeeld", vervolgde Anita, die het kampioensschap niet heeft gevierd met het drinken van veel alcohol: "Ik drink alleen tijdens de vakantie. Het seizoen is nog bezig, dus ik ga niet drinken. Ik moet bovendien nog rijden. Maar ook zonder alcohol zal het een groot feest worden."

Eredivisie
Ajax
2 - 0
VVV-Venlo
Vurnon Anita was de beste speler van Ajax in de tweede seizoenshelft

Meer nieuws

Liefst 6 internationals van Duitsland krijgen een 1 na vernedering van Schotland
11
'Ronald Koeman moet met Brian Brobbey in de spits gaan spelen bij Oranje!'
29
Geen basisplaats voor Schouten? 'Koeman kan zomaar kiezen voor Wijnaldum!'
17
Feyenoord wil naast Julián Carranza nog een Argentijn toevoegen aan selectie
29
'Ian Maatsen kan met andere club dan Borussia Dortmund de Champions League in'
12
Argentinië komt achter door eigen doelpunt Martínez, maar dan is daar Messi
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties