Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Arsenal reserveert vijftig miljoen euro als dekmantel voor titelechec

Laatste update:

De pijnlijke vormdip waar Arsenal momenteel in verzeild is geraakt kan niet los worden gezien van de blessure van William Saliba. De 22-jarige Fransman moest het verloren Europa League-duel met Sporting Portugal vroegtijdig staken en zag zijn ploeg in de strijd om de landstitel vervolgens negen punten morsen in zes wedstrijden. Gevolg is dat Manchester City nu de beste papieren heeft voor het kampioenschap. Om het gemis van Saliba op te vangen zijn de pijlen nu gericht op Guehi.

Rob Holding heeft, mede door elf tegendoelpunten in de laatste vier wedstrijden, de clubleiding van Arsenal nog niet volledig weten te overtuigen van zijn kunnen. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af, terwijl de van Spezia overgekomen Jakub Kiwior slechts drie keer in actie kwam sinds zijn komst in januari. Guehi werd in de zomer van 2021 voor ruim 23 miljoen euro door Palace overgenomen van Chelsea, dat een flinke doorverkooppercentage wist te bedingen.

The Blues hebben bovendien de eerste mogelijkheid om een bod op de verdediger te evenaren, maar de kans is klein dat dat gebeurt met de huidige bezetting in de achterhoede. Arsenal krijgt in de strijd om Guehi stevige concurrentie van stadgenoot en aartsrivaal Tottenham Hotspur. The Spurs raken de gehuurde Clément Lenglet komende zomer weer kwijt aan Barcelona en ook aan de toekomst van Davinson Sánchez wordt sterk getwijfeld.

Is Marc Guehi een aanwinst voor Arsenal?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
19
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
13
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties