Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern München haalt opvolger Heynckes weg bij Eintracht Frankfurt'

Laatste update:

De naam van Kovac staat al langer op het verlanglijstje van Bayern. De oud-middenvelder zwaait sinds maart 2016 de scepter bij Eintracht Frankfurt en is met die club bezig aan een indrukwekkende opmars. Nadat Kovac Eintracht Frankfurt in zijn debuutjaar ternauwernood in de Bundesliga wist te houden, leidde hij die Adler vorig seizoen naar een verdienstelijke elfde plaats en vertoeft hij deze voetbaljaargang zelfs op een vijfde stek met zijn elftal.

Die prestaties zijn ook in Beieren niet onopgemerkt gebleven. Bayern wil als opvolger van Heynckes hoe dan ook een Duitstalige trainer en is al langer bekend met Kovac: de in Berlijn geboren oefenmeester was tussen 2001 en 2003 als voetballer actief voor de club. Na zijn actieve spelersloopbaan dook hij het trainersvak in.

Hij stelde als bondscoach van Kroatië teleur tijdens het WK van 2014, toen hij met zijn ploeg strandde in de groepsfase, en werd in september 2015 uiteindelijk ontslagen na een matige reeks in de EK-kwalificatiecampagne. Bij Eintracht Frankfurt is hij er echter in geslaagd zijn trainersloopbaan nieuw leven in te blazen.

Niko Kovac zou een goede trainer zijn voor Bayern München

Meer nieuws

Competitieduel van Standard Luik afgelast: fans blokkeren eigen spelersbus
0
Rik Elfrink onthult hoogte van terugkoopclausule in contract Malik Tillman
36
Francesco Farioli reageert op geruchten rondom overstap naar Ajax
15
Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
33
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
36
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties