Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern München heeft 45 miljoen over voor topkandidaat op het middenveld

Laatste update:

Volgens Plettenberg zijn Bayern en de 28-jarige controleur uit Portugal vorig jaar al tot een mondeling akkoord gekomen. Het is nu aan de clubs om de miljoenentransfer definitief rond te maken. Palhinha wil in ieder geval dolgraag de stap naar der Rekordmeister maken.

Fulham en Bayern zijn in gesprek over de transfer van Palhinha, die medio 2022 arriveerde in West-Londen en nog vier seizoenen vastligt bij the Cottagers. Fulham heeft tevens de eenzijdige optie om de meerjarige verbintenis met een seizoen te verlengen.

Bayern heeft een vierjarig contract klaarliggen voor Palhinha, in 79 wedstrijden goed voor 8 doelpunten en een assist voor Fulham. De middenvelder scoorde afgelopen seizoen in de slotfase van het uitduel met Arsenal (2-2), waardoor de ploeg van manager Marco Silva verrassend een punt pakte.

Lange adem


Bayern leek Palhinha vorig jaar al binnen te hebben. De Portugees vloog al naar München, doorstond de medische keuring en rondde alle mediaverplichtingen af, maar Bayern wist de middenvelder niet voor de Duitse transferdeadline in te schrijven. Hierdoor ging de transfer van 65 miljoen euro niet door.

Fulham wilde Palhinha namelijk niet kwijtraken zonder dat het een vervanger wist te strikken. De Londenaren trachtten op het allerlaatste moment nog Scott McTominay weg te plukken bij Manchester United, maar dat bleek tevergeefs.

De nummer drie in de Bundesliga van afgelopen seizoen gaf niet op in de strijd om Palhinha. In januari weigerde Bayern echter om 60 miljoen euro voor de international van Portugal neer te leggen. Bijna een halfjaar later zijn de kaarten een stuk gunstiger geschud voor de Duitse grootmacht.

Mocht Palhinha tekenen in München, dan wordt hij de derde aanwinst voor het nieuwe seizoen. In februari werd 13 miljoen euro neergelegd voor de van Granada afkomstige linksbuiten Bryan Zaragoza. Voor rechtsbuiten Nestory Irankunda (Adelaide United) werd door Bayern 3,4 miljoen euro betaald.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Makkelie krijgt na EK-duel tussen Italië en Kroatië zeer slecht nieuws te horen
14
Pak 50x je inzet als Duitsland de kwartfinale haalt op EURO 2024!
0
Excelsior stelt jongste trainer in Nederland aan; Adrie Koster wordt assistent
6
NAC schopt meesterbrein achter promotiewapen op 'asociale' wijze op straat
5
Vertrek bij Ajax is 'een optie' voor talent dat voorbereiding gewoon meedraait
17
Feyenoord bevestigt invulling complete technische staf voor volgend seizoen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties