Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Francesco Farioli lyrisch: 'Alex Kroes is de beste baas die ik bij Ajax kan wensen'

Laatste update:

"We maken nu de eerste stappen in de juiste richting", zegt Farioli voor de camera van ESPN. "De eerste dagen zitten we nog even op de roze wolk, maar we moeten ons bewust worden van de stappen die we moeten zetten."

De 35-jarige trainer trof naar eigen zeggen een gemotiveerde spelersgroep aan. "Ik voel het verlangen van de groep om dingen te veranderen. Zo kort na het afgelopen seizoen hebben de spelers altijd nog wat 'krasjes', maar we moeten keihard trainen en elke dag verbeteren. Klaar zijn voor de grote uitdagingen die wachten."

Steven Berghuis is niet geheel fit en volgt een aangepast schema, zo laat Farioli weten. Hij was dan ook niet op de eerste groepstraining te vinden.

Waar Farioli de selectiespelers nog moet leren kennen, heeft hij al wel een hechte band ontwikkeld met technisch directeur Alex Kroes. "Als we het hebben over arbeidsethos en de wil om dingen voor elkaar te krijgen, is Alex Kroes de beste baas die ik bij Ajax had kunnen wensen."

"Ik ben verliefd geworden op zijn energie en zijn verlangen om dingen hier te veranderen", vervolgt de Italiaan. "Zijn manier van werken is exact hetzelfde als mijn manier. Hij is waarschijnlijk een van de redenen waarom ik de nieuwe trainer ben van Ajax."

Farioli geeft aan dat hij en Kroes de afgelopen weken druk bezig zijn geweest met hoe de selectie er komend seizoen uit moet gaan zien. "Wij zijn de eerste die op De Toekomst verschijnen, maar ook de laatste die hier vertrekken. En dat is absoluut geen act." Mocht het nou echt heel laat worden, heeft Farioli wel een oplossing. "Alex en ik zijn niet zo heel groot, dus dan delen we gewoon de bank die hier staat", sluit hij grappend af.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Mexico in moeilijkheden
8
'Paris Saint-Germain wil naast Geertruida nog een Nederlandse verdediger halen'
19
Chelsea-aankoop Kendry Páez schrijft geschiedenis voor Ecuador op Copa América
6
In de wandelgangen: Memphis Depay kan opvallende transfer maken
14
Databureau ziet slechts twee landen met grotere kans op EK-winst dan Nederland
67

Meer sportnieuws

Reacties