Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

In de wandelgangen: Memphis Depay kan voor 3 jaar tekenen in de Süper Lig

Laatste update:

Bologna ziet in Jørgen Strand Larsen de ideale opvolger van Joshua Zirkzee. De voormalig spits van FC Groningen geniet eveneens belangstelling van AS Roma en Napoli. (Sportitalia)

Memphis Depay kan zijn carrière vervolgen in de Süper Lig. Fenerbahçe zou de transfervrije aanvaller willen verleiden met een driejarig contract. (Haberlisin)

De vlijmscherpe Dan Ndoye kan zijn uitstekende EK bekronen met een fraaie transfer binnen Italië. De Zwitserse aanvaller van Bologna heeft zich in de kijker gespeeld bij Inter. (Sky Sport)

Doelman Giorgi Mamardashvili mag deze zomer vertrekken bij Valencia. De 23-jarige keeper van Georgië moet daarbij wel minstens 35 tot 40 miljoen euro opleveren. (Fabrizio Romano)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
1
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
103
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
38
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
26
Newcastle United bereikt voor kleine 40 miljoen euro akkoord over Yankuba Minteh
51

Meer sportnieuws

Reacties