Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Dan nog is tien jaar zonder een overwinning op Ajax gewoon te lang'

Laatste update:

"Het is tijd dat wij niet meer over die laatste overwinning in de Arena praten", vertelt Paauwe, die in 2005 van de partij was, vrijdag in het Algemeen Dagblad. "Ik denk dat het weleens zover kan zijn dat er een nieuwe overwinning kan worden gevierd in Amsterdam. Dit is bij lange na niet het sterkste Ajax van de laatste jaren." Paauwe genoot van het Feyenoord in de topper tegen PSV, ook al werd deze op het nippertje met 4-3 verloren. "Daar straalde het geloof en de flair vanaf."

"Op cruciale momenten ging het mis, maar als de ploeg daarvan heeft geleerd, kan het nu wel tot succes leiden." Paauwe vindt dit het moment is voor een nieuwe Rotterdamse overwinning. "Tien jaar is te lang", benadrukt de oud-voetballer in het dagblad. "Het had met kwaliteit te maken, dat besef ik ook wel. Maar dan nog is tien jaar zonder overwinning gewoon te lang."

Gevoelige tik
Ricardo van Rhijn weet dat hij met Ajax 'een gevoelige tik' uit kan delen aan Feyenoord. De voorsprong op de aartsrivaal bedraagt immers acht punten. "Toch denk ik dan niet dat we ze definitief uitschakelen", vertelt de verdediger via de officiële kanalen van Ajax. "Dat je van een dergelijke achterstand nog terug kunt komen, hebben we in het verleden zelf ook laten zien. Het blijft sowieso mooi om een Klassieker te winnen. Gelukkig weet ik hoe dat voelt en dat hoop ik nog veel vaker mee te maken. Beginnend met deze maand."

-
Wint Feyenoord zondag in Amsterdam?

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
16
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties