Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Driessen rekent op wijziging bij Nederland: 'Eén van die twee spelers sneuvelt'

Laatste update:

Driessen maakt voor de camera duidelijk te verwachten dat Koeman voor het duel met de Fransen meer defensieve zekerheid wil inbouwen. De bondscoach zal die 'zekerheid' volgens de journalist overigens niet willen creëren met een extra verdediger.

"Koeman is heel nadrukkelijk bezig met Frankrijk, want hij had het op de persconferentie continu over de snelheid en omschakelingsmomenten van de Fransen", vertelt Driessen. "Hij is daarvoor op zijn hoede."

"In de opbouw, op het moment dat je de bal hebt, zit je eigenlijk in de gevaarlijkste fase. Eén slordigheidje en ze lopen met twee of drie spelers zo naar je keeper toe. Ik denk dat hij wel wat gaat sleutelen aan het elftal."

"Hij had het namelijk wel iedere keer over de krachten van Frankrijk", vervolgt de journalist. "In een tussenzin zei hij er wel achteraan dat hij een eigen spel wil spelen, maar je moet toch wel enige zekerheid inbouwen, vindt hij."

"Als hij in 5-3-2-systeem gaat spelen krijgt hij natuurlijk heel Nederland over zich heen, dus dat zal hij niet doen. Stefan de Vrij gaf zelf ook nog aan zich heerlijk te voelen bij vier man achterin. Het zou heel gek zijn als hij de voorkeur van de spelers naast zich neerlegt."

"Wellicht Xavi Simons opofferen voor iets meer defensieve zekerheid? Ja, of eventueel Joey Veerman en dat je gaat schuiven. Misschien wel allebei, maar dat geloof ik niet. Ik denk wel dat één van die twee spelers gaat sneuvelen", besluit Driessen.

Meer nieuws

Dit bedrag ontvangt Go Ahead Eagles als Hake naar Manchester United vertrekt
0
Spits die in 2022 nog bij Groningen speelde staat nu voor transfer naar de PL
0
FC Groningen versterkt zich met jongere broer van Eredivisie-smaakmaker
0
Zo kijkt de Roemeense pers naar het treffen met het Nederlands elftal
68
Driessen wil opvallende controleur zien bij Nederland tegen Roemenië
71
Dit miljoenenbedrag haalde het Nederlands elftal al op tijdens het EK
39

Meer sportnieuws

Reacties