Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FC Groningen kan miljoenen verdienen door transfer naar Premier League-top'

Laatste update:

Bij Verona is Ngonge helemaal opgeleefd. Nadat hij in Groningen tot de beloften werd verbannen, verkaste hij voor een habbekrats naar Verona. Daar speelt hij uitstekend.

Hij maakte in competitieverband al vier goals in vijftien wedstrijden bij de laagvlieger en was tevens goed voor twee assists. In totaal scoorde hij al 10 keer in 32 wedstrijden. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld bij Aston Villa.

De huidige nummer drie van de Premier League is namelijk geïnteresseerd in de diensten van de 23-jarige Belg. Unai Emery wil op de vleugels er graag een optie bij hebben. Naar verluidt moet Ngonge tussen de tien en vijftien miljoen euro kosten.

Dat is een bedrag dat Villa bereid zou zijn om op te hoesten. Het zou voor FC Groningen goed nieuws zijn. Omdat het een doorverkooppercentage bedong, lonkt een miljoenenbedrag voor de Trots van het Noorden.

Ngonge is in Groningen niet bepaald door de voordeur vertrokken. In september 2022 werd de aanvaller al eens uit de selectie gezet omdat hij zich niet hield aan de 'gestelde normen'.

Hij werd in genade aangenomen, maar werd even later verzocht om te vertrekken. Uiteindelijk vertrok Ngonge naar Italië, waar hij onlangs met een spectaculaire omhaal nog de headlines haalde.

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
0
Live meepraten in de Europa League: Atalanta - Olympique Marseille
0
PSV vist achter het net: target Zeno Debast maakt voor 16 à 18 miljoen transfer
1
Blunder stadionspeaker leidde tot hilariteit bij Roda: 'Tranen over de wangen'
5
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Edinson Cavani bezorgt Boca zege met schitterende vrije trap in blessuretijd
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties