Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Mark-Jan Fledderus wil transfervrije Raphaël Varane inlijven

Laatste update:

"Como's gedroomde doelwit voor de positie van centrumverdediger is de transfervrije Raphaël Varane", zo schrijft Romano op X. "Er zijn meerdere clubs vanuit Europa en andere continenten met interesse, dus het zal niet makkelijk zijn voor Como. Varane zal snel tot een besluit komen."

Waar de centrale verdediger vanaf de zomer aan de slag gaat, is dus vooralsnog onbekend. Eerder werd Varane in Britse media aan een overstap naar Amerika gelinkt, waar Inter Miami hem zou willen inlijven.

Como promoveerde afgelopen seizoen naar de Serie A, waardoor het vanaf augustus voor het eerst in 21 jaar uitkomt op het hoogste niveau van Italië. Bij de club uit Lombardije is Cesc Fàbregas sinds december 2023 assistent-trainer, nadat hij eerder een tijd lang op interim-basis hoofdtrainer was.

Fledderus


Wie ook bij het project van Como betrokken is, is Mark-Jan Fledderus. De man die in februari 2023 gedwongen vertrok bij FC Groningen is sinds enige tijd consultant van de Italiaanse promovendus.

"Ik voer inderdaad werkzaamheden voor Como uit, maar dat doe ik al een jaar lang", zo vertelde Fledderus afgelopen mei tegenover Sportnieuws.nl. "Ik adviseer de eigenaren van Como op het gebied van spelers, maar ook voor wat betreft de voetbalorganisatie."

"Ik vind het geweldig om op deze manier betrokken te zijn bij een heel mooie club. Maar ik ben niet in dienst van de club en werk volledig als consultant op afstand. Al ben ik af en toe wel in Como om de club te bezoeken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
6
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
125
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
55
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Reacties