Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Het Nederlands elftal is favoriet voor winst van het EK 2024 in Duitsland'

Laatste update:

De overtuigende 0-3 zege van Oranje op Roemenië in de achtste finales van het EK heeft wereldwijd indruk gemaakt, zo blijkt ook uit een voorspelling van het Amerikaanse We Global Football. Het Nederlands elftal zou, mede dankzij het gunstige schema, de grootste kans hebben op de eindzege deze zomer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De selectie van bondscoach Ronald Koeman zou inmiddels 16,9 procent kans hebben op de EK-titel. Spanje volgt met 15,3 procent, Engeland (15,2 procent) is nummer drie in de rij. De kans dat Duitsland er met de eindzege vandoor gaat, is volgens WGF 14,5 procent.

Omdat Nederland als grootste kanshebber voor EK-winst wordt gezien, moet Turkije (6,2 procent) als volgende opponent genoegen nemen met een rol als hekkensluiter in het lijstje. Ook Zwitserland (6,3 procent) zou minder dan 10 procent kans hebben op de EK-titel van 2024.

Als er niet wordt gekeken naar het speelschema, heeft Spanje volgens WGF de grootste kans op de eindzege. Nederland zou in dat geval pas op de vierde plaats in de lijst aan de beurt komen, achter Duitsland en Frankrijk.

Johan Derksen


Zelfs de immer kritische Johan Derksen lijkt steeds meer te geloven in een EK-winst van het Nederlands elftal. Dat liet de spraakmakende televisiepersoonlijkheid dinsdagavond weten in Vandaag Inside Oranje. De Turkse overwinning op Oostenrijk (1-2) is volgens Derksen gunstig voor de kansen van Oranje.

"Ik sluit het plotseling niet meer uit, want dit is een uitstekende uitslag. Ik vind Oostenrijk een veel beter elftal dan Turkije. Wie er ook wint bij Zwitserland tegen Engeland, die kunnen we allebei hebben. We wandelen zomaar door", aldus Derksen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Mohamed Ihattaren staat weer op voetbalveld en heeft totaal nieuw kapsel
0
Kees Kwakman pleit direct voor een wissel tijdens Spanje - Duitsland: 'Man, man'
13
Demiral mist definitief duel met Oranje: hoger beroep tegen schorsing onmogelijk
130
Deze 12 Nederlanders kozen ervoor hun interlands namens Turkije te spelen
25
Ajax leent miljoenen euro's om salarissen spelers te kunnen betalen
108
Nagelsmann voert 2 wijzigingen door bij Duitsland voor kraker tegen Spanje
6

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties