Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord verricht toch knap staaltje werk: 'Ze leveren dan veel geld op'

Laatste update:

"Je moet ook wat halen om waarde te creëren. Als je naar het elftal kijkt: Rick Karsdorp en Edgar Ié zijn gehuurd, Leroy Fer voor één jaartje, Luciano Narsingh... Het is niet heel veel waarde dat er loopt. Je moet als club ook waarde opbouwen", zegt de journalist van Voetbal International bij het praatprogramma Voetbalpraat van FOX Sports.

"Iedereen zegt: die Lisandro Magallán bij Ajax was ook niets. Maar dat vonden ze in Argentinië al toen hij kwam. Maar toen Feyenoord erin slaagde deze speler te halen, waren de verhalen van: dat hebben ze toch knap gedaan. Want hij zit dicht tegen het Argentijnse nationale elftal aan. Er was wel wat meer interesse. Fiorentina was op het eind nog gekomen met een bod."

"Maar Feyenoord was al heel ver en al een tijd met hem bezig. Dus uiteindelijk is het knap dat ze hem in huis hebben gehaald. Dan is het vervelend dat hij zo'n eerste indruk maakt", doelt Krabbendam op het ongelukkige duel met FC Emmen, waar Senesi medeverantwoordelijk was voor de 3-3 van de thuisploeg. Kenneth Perez vindt dat men geduld moet hebben met de miljoenenaankoop.

De Deen wijst op het feit dat voetballers uit Zuid-Amerika doorgaans goede handelswaar zijn. "Zuid-Amerikanen die het heel erg goed doen, leveren veel geld op. Het is een breuk met het beleid van de vorige technische leiding. En ze zullen niet over één nacht ijs zijn gegaan, lijkt mij? Hij heeft nog maar drie kwartier gevoetbald. We geven hem nog drie kwartier de kans", grapt Perez.

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
13
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties