Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gelekt nieuw thuisshirt van Ajax brengt oud clublogo terug

Laatste update:

Het nieuwe tenue van Ajax bevat een veel smallere rode baan dan de laatste jaren gebruikelijk is. Verder heeft het tricot een opvallend grote witte ronde hals. Daarmee heeft het shirt veel weg van het tenue uit de jaren zeventig, waarin onder meer Johan Cruijff schitterde en de eerste Europacup 1-titels werden binnengehaald door Ajax. Het is dit jaar precies vijftig jaar geleden dat de Amsterdammers in 1971 de cup met grote oren voor het eerst wonnen.

Op het mogelijk nieuwe shirt van Ajax is dus het oude clublogo te zien, dat in 1928 in gebruik werd genomen door de Amsterdammers. Vanaf het seizoen 1991/92 nam Ajax afscheid van dat logo: sindsdien spelen de hoofdstedelingen met het huidige embleem op het shirt. Onder supporters van de club leeft al jaren het sentiment om terug te willen keren naar het vorige logo, dat mooier zou zijn.

Johan Cruijff vecht in het seizoen 1971/72 een duel uit met Aad Mansveld van FC Den Haag.

Vind je het nieuwe shirt van Ajax mooi?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties