Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goed nieuws uit de ziekenboeg geeft Schreuder meer opties in de achterhoede

Laatste update:

Sánchez zou trainer Alfred Schreuder meer opties aan de rechterflank kunnen bieden, wat gezien de slechte vorm van de Amsterdammers geen overbodige luxe lijkt te zijn. De huidig nummer twee van de Eredivisie meldt tevens dat de training van vrijdag begon met een uitgebreide warming-up waarbij teams, met de handen vast, zo snel mogelijk een parcours aflegden en vervolgens moesten scoren. Na het opwarmen werd er een pass- en trapoefening uitgevoerd in twee groepen.

Bekijk hier aflevering 4 van Ex on the Pitch met Eyong Enoh en Lesly de Sa

De training werd afgesloten met verschillende partijvormen, waaronder elf tegen elf. Sánchez deed aan al die oefeningen mee en lijkt zich dus tijdig in de wedstrijdselectie van de Amsterdammers voor het duel bij FC Volendam te spelen. Dat duel begint zaterdag om 16.30 uur. Ajax zal er alles aan gelegen zijn om de wedstrijd winnend af te sluiten, nadat er dinsdag met 1-6 werd verloren van Napoli in de Champions League.

Sánchez kwam deze zomer voor zo'n vijf miljoen euro over van Club América uit zijn thuisland en maakte in de wedstrijd tegen FC Utrecht (0-2 overwinning) zijn debuut. In de vier daaropvolgende wedstrijden kwam de 24-voudig international wel aan spelen toe, maar deed hij dat telkens als invaller. Sánchez miste de wedstrijden tegen AZ, Go Ahead Eagles en Napoli, waarbij Ajax alleen tegen Kowet een punt wist te halen.

Meer nieuws

Duitsland is lekken beu en zet influencers in voor bekendmaking EK-selectie
0
Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse
14
Alex Pastoor staat na vertrek bij Almere City voor fraaie buitenlandse uitdaging
14
Ajax-huurling Mikautadze zet ondanks pijnlijke nederlaag knappe mijlpaal neer
27
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
15
VZ Kort: Nani zegt Turkije al na één seizoen gedag
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties