Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guti ontkent bestaan van kleedkamerrel in rust van bekerduel

Laatste update:

"Kom op jongens, we moeten laten zien dat we gretiger zijn", zou Guti in de rust tegen zijn ploeggenoten hebben gezegd. De reactie van Pellegrini liet niet lang op zich wachten. "Jij kan ook meer geven op het veld. Als je er geen zin in hebt, dan moet je dat zeggen." Guti: "Als ik het probleem ben, vervang me dan", waarop Pellegrini zei: "Kleed je dan maar om."

De laatste woorden van de oefenmeester zouden Guti in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Volgens Marca kreeg Pellegrini enkele fikse verwensingen naar zijn hoofd geslingerd, maar de middenvelder ontkent via het digitale thuis de berichtgeving. "Er klopt helemaal niets van. Ik heb een goede relatie met de coach en spreek altijd respectvol naar iedereen toe."

"Natuurlijk waren we ontevreden over de gang van zaken, maar een dergelijke rel heeft nooit plaatsgevonden. Iedereen was in de kleedkamer aanwezig, en kan dus getuigen dat dergelijke woorden niet zijn gevallen. Dankzij Pellegrini zit ik nog bij Real Madrid. Dat heb ik al vaak genoeg gezegd. Ik hoop hiermee duidelijkheid te hebben verschaft", aldus Guti.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
1
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties