Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij maakt een grote fout door Ziyech te passeren'

Laatste update:

"In mijn ogen heeft Renard een grote fout gemaakt door Ziyech te passeren, die het uitstekend doet bij een grote club in Nederland", aldus Benchikha in een interview met de krant Al-Massae. "Ziyech heeft onder grote druk een dappere beslissing genomen door voor Marokko te kiezen en had op zijn minst opgeroepen kunnen worden."

De 'zaak-Ziyech' doet de Algerijn denken aan de situatie van Riyad Mahrez: "Hij had het lastig onder Vahid Halihodzic en mocht niet mee naar het WK. Doordat de bondsvoorzitter later ingreep, ging Mahrez alsnog naar Brazilië." Ziyech speelde tot dusverre negen interlands en daarin kwam hij tot vijf doelpunten.

Denk jij dat Hakim Ziyech alsnog wordt opgeroepen voor de Afrika Cup?

Meer nieuws

'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
0
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
7
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
21
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
6
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties