Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Houtman: 'Ik hoop niet voor hem dat hij last heeft van een Kuip-syndroom'

Laatste update:

"Je moet er voorzichtig mee zijn. Ondanks dat het moeizaam ging, haal je in de afgelopen twee wedstrijden wel de punten binnen. Als je dat doet, heb je niet voor de winterstop al een achterstand te pakken. Ik ben blij dat ze de punten pakken, maar het is nog niet je van het", zegt Houtman in gesprek met Voetbal Inside. Hij stelt dat het bij Feyenoord voorlopig nog veel van spelers als Robin van Persie en Steven Berghuis moet komen.

"Als je een jongen als Sam Larsson ziet... Hij is één van de creatieve spelers, maar op de een of andere manier komt het er nog niet uit. Zondag ging hij ook vervelend van het veld af. Uit zijn lijden verlost? Ja, misschien moet je het wel zo noemen", vervolgt de oud-spits over de Zweedse buitenspeler van Feyenoord. Hij werd in het duel met NAC Breda (4-2) in de rust gewisseld voor Mohamed El Hankouri. "Ik vind het heel sneu, want hij heeft best mogelijkheden."

"Maar het moet er een keer uitkomen. Ik heb het al zo vaak meegemaakt bij zo veel jongens. Ik hoop niet voor hem dat hij last heeft van een Kuip-syndroom", aldus Houtman. Hij is van mening dat Van Persie nog altijd een meerwaarde zou zijn bij Oranje. "Hij is natuurlijk op leeftijd, laten we eerlijk zijn. Maar als persoon en met zijn creativiteit en ervaring zou hij ongetwijfeld nog bij Oranje passen."

Moet Robin van Persie nog worden opgeroepen voor Oranje?

Meer nieuws

Maduro vertrekt bij Ajax en volgt Pastoor als trainer op bij Almere City
4
Meerdink gaat in op toekomstperspectief bij AZ: 'Dan wordt het lastig voor mij'
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
18
Michael van Praag droeg tevergeefs oud-collega van de KNVB voor bij Ajax
14
Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen
24
Vivianne Miedema neemt na zeven jaar afscheid van Arsenal
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties