Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bij Ajax at ik later, en daardoor ging ik ook te laat slapen'

Laatste update:

Hansen werd lange tijd gezien als een van de grote talenten uit de jeugdopleiding van Ajax. Hoewel hij eind 2019 ook zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de Amsterdammers, wist hij daar nooit een vaste waarde te worden.

Vorig jaar zomer vertrok hij daarom, om zijn geluk te beproeven in Nijmegen. Tot dusver speelde hij 33 duels voor NEC, waarin hij goed was voor 5 goals en 7 assists. Zondag kan Hansen een prijs winnen met zijn club: de TOTO KNVB Beker.

"Het was meteen al fysiek aanpoten in de eerste weken", blikt de aanvaller in het Noordhollands Dagblad terug op zijn beginperiode bij NEC vorig jaar. "De voorbereiding was zwaar. Het was zwaarder dan ik bij Ajax gewend was."

"Bij Ajax was het veel op techniek trainen, hier was het meer lopen. Oef, dus dit is de Eredivisie, dacht ik. Het heeft me wel veel geholpen, die zware voorbereiding, want het is hier hard werken, veel verdedigen."

Een ander groot verschil dat Hansen merkte, is voeding. "Het fysieke moest echt beter bij me. Van de voedingsdeskundige heb ik een heel schema gekregen. Wat ik voor en na wedstrijden het beste kan eten, en zo. Iemand anders van de medische staf heeft me verteld hoe laat ik moet avondeten, hoe laat ik een snackie kan nemen, hoe laat ik moet gaan slapen, dat soort dingen."

"Ik was gewend om 's avonds later te eten. Daardoor ging ik vaak ook te laat slapen", aldus Hansen. "Al die adviezen hebben geholpen. Bij Ajax moest dat vanuit jezelf komen. Hier zijn ze er meer mee bezig. Bij Ajax richten ze zich echt op het voetbaltechnische gedeelte en bij andere dingen laten ze je meer vrij. In de gym trainen we hier ook zwaarder dan bij Ajax."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
24
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
43
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties