Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beoogde opvolger Sneijder wil niet naar Galatasaray

Laatste update:

Hamilton, Wigan Athletic, Everton en straks Tottenham Hotspur: James McCarthy zet mooie stappen in zijn loopbaan. Dat wil zeggen: áls de overstap van Goodison Park naar White Hart Lane daadwerkelijk doorgaat. In Londen is men sowieso gecharmeerd van de 24-jarige Ier, die zich probleemloos in de basis speelde bij Everton en alweer een hoger niveau lijkt aan te kunnen. Everton wil wel een riante vergoeding zien. (Daily Mail)

Galatasaray heeft een teleurstelling geïncasseerd: de beoogde opvolger van Wesley Sneijder komt niet naar Istanbul. Als de Nederlandse middenvelder deze maand vertrekt, had Steven Gerrard hem moeten vervangen. De routinier heeft aangegeven dat hij Liverpool gaat verlaten, maar maakte ook reeds duidelijk dat zijn toekomst in de Major League Soccer ligt. Cim Bom zal dus hoe dan ook verder moeten zoeken. (Fanatik)

Dick Advocaat is in beeld om de opvolger van Alan Pardew te worden bij Newcastle United en er zijn nog heel wat meer kandidaten voor de job. Op het moment staat assistent-trainer John Carver echter voor de groep en hij aast op een vaste aanstelling. “Diep van binnen wil ik dat, natuurlijk. Ik stel mezelf dan ook zeker kandidaat, dat kan ik nu wel bekendmaken”, laat de interim-coach zich ontvallen. (Sky Sports)

Evgen Konoplyanka blijft mogelijk in Oekraïne voetballen. De 25-jarige aanvaller wordt al tijden in verband gebracht met een transfer naar Engeland of Italië, maar Dynamo Kiev gaat nu ook een poging doen om de speler van Dnipro Dnipropetrovsk in te lijven. De club van Jeremain Lens heeft een vijfjarig contract voor de international klaarliggen, tegen een jaarsalaris van 3,3 miljoen euro. Dat is niet mis. (Football Gazeta)

Is Dick Advocaat een geschikte trainer voor Newcastle United?

Meer nieuws

Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
2
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
29
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
5
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
51
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties