Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kamp-Büttner gaat praten met United

Laatste update:

Erick Thohir was dinsdag een aandachtig toeschouwer bij het Champions League-duel tussen Chelsea en Paris Saint-Germain, maar de voorzitter van Internazionale was niet alleen in Londen voor het vermaak. De Indonesische zakenman sprak namelijk met de leiding van the Blues over John Obi Mikel, die onder José Mourinho is gedegradeerd tot bank- of tribuneklant. Inter wil de Nigeriaan komende zomer overnemen. (Goal)

Alexander Büttner is niet van plan om te vertrekken bij Manchester United. “Natuurlijk heb ik erover nagedacht. Moet ik blijven en voor mijn kans gaan, of moet ik een transfer forceren? Het was altijd duidelijk dat de club me niet wil laten gaan. Ik voel me thuis en ik geef niet op. Mijn zaakwaarnemer praat komende week met de clubleiding over mijn toekomst”, zegt de linksachter. (Voetbal International)

Het heeft er de schijn van dat Simone Scuffet de goalie is die de komende jaren, of misschien wel decennia, het doel van AC Milan gaat verdedigen. De zeventienjarige doelman debuteerde pas in februari bij Udinese, maar heeft in een paar maanden tijd een onuitwisbare indruk achtergelaten. Sportief directeur Cristiano Giaretta van i Zebrette heeft inmiddels bevestigd dat de eerste gesprekken met de Milanezen zijn gevoerd. (Corriere dello Sport)

Als het aan Roberto Martínez ligt, speelt Gerard Deulofeu ook komend jaar nog op Goodison Park. De Barcelona-huurling doet het uitstekend in het shirt van Everton en voegt volgens zijn landgenoot veel toe aan het elftal. De twintigjarige vleugelaanvaller heeft zelf echter al te kennen gegeven dat een terugkeer naar Catalonië zijn voorkeur geniet, maar het is zeer de vraag of men daar al een plekje voor hem heeft. (Daily Mirror)

Ik denk dat Manchester United wil dat Alexander Büttner...

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
1
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties