Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Newcastle United heeft opnieuw Ajacied op het oog

Laatste update:

Internazionale hoopt Lucas Leiva weg te lokken bij Liverpool, maar als het aan de Engelse topclub ligt gaat de Braziliaan niet weg. “We willen dat hij blijft”, aldus manager Brendan Rodgers. Lucas speelde vorig seizoen niet veel, maar lijkt zich terug te knokken in de basis van the Reds. Door het vertrek van Steven Gerrard wordt hij in de toekomst mogelijk nog belangrijker. (The Guardian)

Newcastle United haalde Vurnon Anita en Siem de Jong al op bij Ajax en denkt nu opnieuw aan een speler van de Nederlandse kampioen. The Magpies volgen de ontwikkelingen van Arek Milik, die door Ajax wordt gehuurd van Bayer Leverkusen. De Amsterdammers hebben een optie tot koop en gaan die waarschijnlijk lichten, maar kunnen dan wellicht direct een belletje uit Newcastle verwachten. (Sportowefakty)

Fred schiet alles aan diggelen dit seizoen, bij Fluminense. De 31-jarige spits staat op 18 doelpunten in 28 wedstrijden in de Braziliaanse competitie en ziet zijn goede prestaties mogelijk beloond worden met een interessante overstap naar China. Financieel en cultureel interessant dan, want voor de sportieve uitdaging zal de aanvaller het niet doen. Welke Chinese club hem wil hebben, is nog niet bekend. (Lancenet)

Timo Baumgartl is pas achttien jaar en al basisspeler bij VfB Stuttgart. En dan weet je het wel: dan is de kans groot dat Arsenal een keer komt aankloppen. The Gunners zijn onder de indruk van de jonge Duitser en overwegen hem naar Londen te halen, als lange termijn-opvolger van landgenoot Per Mertesacker. Die is inmiddels alweer dertig jaar en kan wel een geduchte concurrent gebruiken. (BILD)

Is Arek Milik goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
3
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
1
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
7
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties