Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Roma gaat praten met alleskunner van Barcelona

Laatste update:

Nani leek geen toekomst meer te hebben bij Manchester United en werd daardoor op huurbasis naar Sporting Portugal gestuurd. Bij zijn oude club bloeit de aanvaller weer helemaal op en Louis van Gaal is onder de indruk: hij wil Nani in januari terug hebben. Dat kan nog wel eens voor een probleem zorgen, want in de zomer werd afgesproken dat de dribbelaar het hele seizoen in Lissabon zou blijven spelen. (Goal)

AS Roma gaat spoedig om tafel met Adriano. De dertigjarige alleskunner komt bij Barcelona niet in de plannen voor van Luis Enrique, terwijl hij bij AS Roma wel kan rekenen op speelminuten. De clubleiding van AS Roma gaat spoedig om tafel met de zaakwaarnemer van de Braziliaan, die een overgang naar Italië zeker ziet zitten. Adriano wil in de laatste jaren van zijn carrière veel spelen. (Sky Italia)

Vlad Chiriches had de nieuwe leider van de defensie van Tottenham Hotspur moeten worden, maar het lukt de 24-jarige Roemeen maar niet om definitief door te breken. Chiriches wil duidelijkheid van manager Mauricio Pochettino: krijgt hij in de nabije toekomst kansen? Chiriches weet namelijk dat Juventus en Internazionale interesse hebben. Als hij niet speelt, wil hij weg. (Daily Mail)

Ricardo Rodríguez is zogenaamd geblesseerd, maar volgens de media is dat helemaal niet het geval. De verdediger van VfL Wolfsburg ligt namelijk in de clinch met de clubleiding en de inzet is een hoger salaris. De verdediger wil minimaal vier miljoen euro per jaar vangen, met een gelimiteerde afkoopsom in zijn contract. De leiding van Wolfsburg is volop in gesprek met de zaakwaarnemer van de verdediger. (Blick)

Denk jij dat Nani toekomst heeft bij Manchester United?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
14
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
13
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties