Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stekelenburg volgt voorbeeld van Van der Sar

Laatste update:

Wesley Sneijder vertrekt in januari vermoedelijk bij Internazionale en dat vergroot de kans van Philippe Coutinho op speelminuten. Althans, dat is zo op papier, want zelfs nu Sneijder buiten de selectie wordt gelaten, komt de twintigjarige Braziliaan nauwelijks aan spelen toe. Inter overweegt om Coutinho in januari opnieuw te verhuren en Torino heeft aangegeven dat zij de technicus graag wil hebben. (Corriere dello Sport)

Maarten Stekelenburg kan hetzelfde pad bewandelen als Edwin van der Sar. Laatstgenoemde ging van Ajax naar Juventus en na een mislukt Italiaans avontuur naar Fulham en Stekelenburg krijgt nu ook de kans om naar Craven Cottage te verkassen. Martin Jol is op zoek naar een opvolger voor de al veertigjarige Mark Schwarzer en denkt aan zijn landgenoot, die nu nog bij AS Roma onder contract staat. (Daily Mirror)

China is het land van de toekomst, lijken ze bij AC Milan te denken. Zodoende gaan i Rossoneri in gesprek met Guangzhou Evergrande over een eventueel samenwerkingsverband. Vicevoorzitter Adriano Galliani gaat om de tafel met Liu Jong Zhuo, de preses van de kampioen van China. Onder meer op het gebied van de bedrijfsstrategie en de jeugdopleiding hopen Milan en Guangzhou van elkaar te leren. (Diverse Italiaanse media)

Marek Hamsík laat zich het hoofd niet op hol brengen door Paris Saint-Germain. De aanvallende middenvelder van Napoli maakt zich totaal niet druk om de vermeende interesse van de Franse topclub. “Ik besteed daar geen aandacht aan, ik hoor wel de geruchten maar kan er niets mee. Ik sta nog vijf jaar onder contract bij Napoli en ik heb geen enkele reden om te denken aan een andere club”, maakt de Slowaak duidelijk. (Corriere dello Sport)

Málaga zal zich nog wat meer zorgen gaan maken over de toekomst van Isco. De aanvallende middenvelder mag voor een gelimiteerde transfersom van 21 miljoen euro vertrekken, en na Manchester City is nu ook Chelsea bereid om dat bedrag op tafel te leggen. De Spaanse club wil Isco een nieuw contract voorleggen, met een transfersom van veertig miljoen, maar heeft daar zelf momenteel het geld niet voor. (Diverse Spaanse media)

Kevin Gameiro voelde de bui al hangen, toen Paris Saint-Germain in de zomer Ezequiel Lavezzi en Zlatan Ibrahimovic haalde. De aanvaller wist dat hij een basisplaats wel kon vergeten en diende een transferverzoek in, maar tot een vertrek kwam het niet. In januari hoopt Gameiro nu alsnog te kunnen vertrekken en Lille staat de goaltjesdief met open armen op te wachten. (France Football)

Gameiro kan echter ook naar Engeland vertrekken. De 25-jarige aanvaller is namelijk ook in beeld bij Everton, dat bovendien interesse heeft in Gameiro's landgenoot Wissam Ben Yedder. Deze 22-jarige aanvaller speelt momenteel voor Toulouse en is met negen doelpunten clubtopscorer. Gameiro kost naar verluidt ongeveer elf miljoen euro; Ben Yedder heeft een vraagprijs van om en nabij acht miljoen. (The Sun)

Maarten Stekelenburg moet zo snel mogelijk vertrekken bij AS Roma

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
7
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
12
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
10
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties