Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luuk de Jong: 'Siem zei: 'Ik ben nog nooit zo van de mat getikt''

Laatste update:

"Als ik het dan zo in elkaar zie donderen, doet dat wel iets met me. Maar ik zit in Sevilla, dus ik ben ook machteloos. Dat het zo heftig ging, heeft me wel verrast", erkent De Jong in gesprek met Voetbal International. "Ik ken de spelers en de trainers, ze begonnen nog erg goed aan het seizoen. Toen Steven Bergwijn en Donyell Malen wegvielen, werd het minder."

"In Nederland is het toch moeilijk op te vangen als een paar van je beste spelers geblesseerd raken." De Jong vond het 'verschrikkelijk' dat een clubicoon als Mark van Bommel zijn ontslag kreeg. "Maar het blijft voetbal, je weet dat sommige dingen op een gegeven moment niet meer zijn tegen te houden. Dat gebeurt overal, dus ook bij PSV. Het blijft topsport. Ik heb daarna in de media alles in geuren en kleuren kunnen volgen."

De Jong is benieuwd hoe Roger Schmidt, de nieuwe trainer van PSV vanaf volgend seizoen, het ervan af gaat brengen. "'Ik kan me die wedstrijden van Red Bull Salzburg tegen Ajax nog herinneren. Toen ik na afloop met mijn broer Siem sprak, zei hij: 'Ik ben nog nooit zo van de mat getikt'. Het is continu vol gas, overal druk en achter alles zit een idee. Alles klopte, al kan het niet elke wedstrijd zo. Het kan zomaar een goede zet zijn van PSV, want ik denk dat je met een topclub in Nederland heel goed zo kunt spelen."

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
12
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties