Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fans woest na statement NAC over misdragingen van teammanager Karelse

Laatste update:

"NAC betreurt hetgeen is voorgevallen ten zeerste en biedt excuses aan aan alle betrokkenen", meldt de Bredase club maandagochtend in een statement op de eigen site.

"John Karelse heeft spijt van hetgeen is voorgevallen en heeft alle betrokkenen zijn excuus aangeboden. Voor NAC is dergelijk gedrag onacceptabel en past niet binnen de normen en waarden van de club, alsmede de omgangsnormen. Hiertoe heeft NAC Karelse een officiële waarschuwing gegeven."

Naar verluidt was Karelse vrijdagavond boos op clubwatchers Yadran Blanco en Dennis Kas, podcastmakers en clubwatchers van BN DeStem. Toen de perschef probeerde Karelse tegen te houden kreeg het duo ruzie.

Op het moment dat Martina werd geïnterviewd had Karelse Knook volgens de ooggetuige bij zijn keel vast en duwde hij zijn collega door een openstaande deur de toiletruimte in. Martina, die op dat moment een interview aan ESPN gaf, riep 'John, John, John' en sprong te hulp, daarna zijn de gemoederen snel bedaard. Op beelden die op X zijn gedeeld is duidelijk de verbazing en woede te horen als de perschef roept: "What the fuck doe jij man!"

Hyballa en Sejdiu


Supporters van NAC vinden de beslissing van hun eigen club onbegrijpelijk, aangezien trainer Peter Hyballa eerder dit seizoen werd ontslagen omdat er volgens de clubleiding een onveilige werksituatie was ontstaan.

Daarnaast werd Patriot Sejdiu begin april disciplinair geschorst en op last van de technische staf voor de rest van dit seizoen teruggezet naar het beloftenteam. Aanleiding was volgens BN DeStem een incident op de training waarbij hij Cuco Martina wilde aanvliegen. Hoewel beide ploeggenoten elkaar 'sorry' hadden gezegd, bleef de straf voor Sejdiu staan.

"Dus iedereen op de tribune mag zich vanavond een keer fysiek misdragen voordat er consequenties volgen. Het voorbeeld is gesteld! Wat een bullshit en amateurisme ten top", schrijft een supporter op X, terwijl een ander ook woest is: "Wat een signaal! Twee man bedreigen, iemand naar de keel grijpen en wegkomen met een waarschuwing. Na Hyballa en Sejdiu is deze 'maatregel' niet te bevatten als supporter. "

NAC wist zich vrijdag met de hakken over de sloot te plaatsen voor de play-offs om promotie/degradatie. Maandagavond speelt het in het eigen Rat Verlegh Stadion de heenwedstrijd tegen Roda JC. De winnaar over twee duels treft in de halve finales FC Dordrecht óf FC Emmen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rapport: veruit de beste man bij Oranje solliciteert naar basisplaats op het EK
7
Nederland wint onder aanvoering van Frimpong en Memphis ruim van Canada
37
Koeman onthult de drie aanvoerders van Nederlands elftal; Blind valt erbuiten
10
Van Hooijdonk klaagt over zeker één speler die al 'sinds de gulden' iets nalaat
15
Rugnummers van het Nederlands elftal op EK 2024 zijn bekend
11
X-gebruikers gaan massaal los over de look van één speler in Oranje: 'Waarom!?'
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties