Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Michael Valkanis noemt speler die John van 't Schip naar Ajax wilde halen: 'Directie koos helaas iets anders'

Laatste update:

Valkanis steekt de hand in eerste instantie in eigen boezem. "Op sommige momenten hebben we ondermaats gepresteerd, dat is een feit. De wedstrijden in Europa hebben ook veel van ons gevraagd, anders hadden we wellicht wat hoger kunnen eindigen. In iedere wedstrijd na een Europees duel lieten we punten liggen, omdat de spelers moeite hadden met de belasting."

Toch had Valkanis gehoopt op meer steun vanuit de clubleiding, bijvoorbeeld door middel van versterkingen. "Daarom wilden we de selectie ook versterken, maar vanuit de clubleiding werd ons verteld dat er weinig mogelijk was."

Valkanis denkt dat nieuwe krachten zeker hadden bijgedragen aan betere resultaten. "Als we meer versterking hadden gehad, waren de resultaten waarschijnlijk beter geweest en hadden we in Europa meer tegenstand kunnen bieden. Waarschijnlijk hadden we dan ook derde kunnen worden."

De rechterhand van Van 't Schip noemt een van de spelers die de technische staf graag bij Ajax had gezien bij naam. "We wilden bijvoorbeeld graag Dimitris Giannoulis van Norwich City hebben, iemand waarvan we vonden dat hij kwaliteit en ervaring met zich mee zou kunnen brengen. Hij is eerder al eens getipt bij de leiding van Ajax, in de tijd van Marc Overmars. Helaas koos de directie voor iets anders, dat gebeurt soms", aldus Valkanis.

Giannoulis (28) werd door het Griekse Sport24 eind januari aan Ajax gelinkt. De linkervleugelverdediger zit sinds maandag zonder club, daar zijn contract bij Norwich City ten einde is gekomen. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Giannoulis op 2,8 miljoen euro. Naar verluidt mikte Norwich City op 5 miljoen euro gedurende de winterse transferperiode.

Giannoulis, Van 't Schip en Valkanis kenden elkaar nog vanuit een gezamenlijke periode bij de nationale ploeg van Griekenland, tussen 2019 en 2021. De linkspoot zag een transfer naar Amsterdam zitten, maar maakte uiteindelijk het seizoen af op het tweede niveau van Engeland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Portugal-Frankrijk en win 25.000!
0
Voetbal International verwacht vertrek van absolute grootverdiener bij Ajax
25
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
41
'Feyenoord gaat deze week in gesprek met Atlético Madrid over transfer'
22
Ajax heeft Eredivisie-doelman in beeld als stand-in voor Diant Ramaj
26
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties