Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mourinho kritisch op onherkenbare Kane: 'Hij speelde verstoppertje'

Laatste update:

Volgens Mourinho liet Kane zichzelf nauwelijks zien. "Tottenham had 61 procent balbezit en schoot geen enkele keer op doel, dat is de realiteit. Ze leden vaak slordig balverlies en konden daardoor niet in hun spel komen", aldus de Portugees bij beIN Sports. "Harry Kane verstopte zich constant. Normaal gesproken laat hij zich uitzakken, komt hij tussen de linies te spelen en is hij aanspeelbaar. Normaliter is hij de speler die zichzelf laat zien in het strafschopgebied, kapt en draait, maar daar was niets van te zien."

Onvoldoende voor Georginio Wijnaldum; twee mannen van de wedstrijd

Bekijk hier onze spelersbeoordelingen van de Champions League-finale.Lees artikel

Jermaine Jenas, oud-speler van Tottenham, zag ook dat Kane geen voet aan de grond kreeg. "Maar het zal voor Kane altijd ontzettend moeilijk zijn tegen de beste centrumverdediger ter wereld: Virgil van Dijk. Hij gaf Kane geen centimeter ruimte", schrijft hij voor de Daily Mail. "Je zag dat hij niet fit genoeg was. Ze hoopten op die ene kans, waarmee hij het verschil kon maken. Maar die kans kwam nooit."

Jenas vond dat Tottenham een redelijke wedstrijd speelde, maar dat het ontbrak aan rust tijdens belangrijke momenten. "Liverpool speelde niet goed, maar waren aanvallend ontzettend gevaarlijk. Misschien hebben ze dat te danken aan de ervaring van de verloren finale van vorig seizoen. Ze wisten hoe ze deze wedstrijd moesten winnen. Het is hoe dan ook een geweldig toernooi geweest voor Tottenham."

-

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
52
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties