Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Neuer: 'Ik vind het onbegrijpelijk als ze me een hoerenjong noemen'

Laatste update:

"Dat ze me uitfluiten als ik de bal heb, dat kan ik wel hebben. Maar wat ik niet begrijp is dat ze me woordelijk beledigen", verzucht Neuer in een interview met Kicker. "Emotie hoort erbij, maar ik vind het onbegrijpelijk als ik mensen naar me hoor schreeuwen en ze woorden als hoerenjong gebruiken", aldus de Duitse keeper.

Meer: Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht

"Alles wat er gebeurd is nadat ik Schalke verliet voor Bayern heeft mij als mens sterker gemaakt. Het was nogal een ervaring en het was niet zo makkelijk voor me", zegt Neuer, die door een deel van de Bayern-aanhang destijds ook vijandig werd ontvangen: zij toonden bordjes met Koan Neuer erop. "Maar als je kijkt naar wat ik al heb beleefd bij Bayern is het duidelijk dat hiernaartoe komen de juiste beslissing was."

De fans van Schake 04 hebben geen reden om Manuel Neuer uit te schelden

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties