Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oliseh wijst zeventienjarige aanvoerder aan: 'Het is heel simpel'

Laatste update:

"Het is heel simpel. Als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg", legt hij zijn keuze uit op de officiële website van de club. "De keuze om Perr aanvoerder te maken, werd door iedereen binnen de technische staf omarmd. Hij heeft ontzettend hard gewerkt de afgelopen tijd en hij is natuurlijk een jongen uit onze eigen jeugd. Perr heeft dit zelf verdiend."

Schuurs beleefde afgelopen seizoen zijn grote doorbraak in de Jupiler League en kwam in 24 wedstrijden tot 2 treffers. De verdediger mocht zich onlangs zelfs bij Liverpool melden voor een trainingsstage, maar lijkt voorlopig gewoon bij Fortuna te blijven.

Een goede keuze van Sunday Oliseh?

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
24
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
41
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties