Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Paniek bij Schotland - Hongarije: Varga afgevoerd na keiharde botsing

Laatste update:

Varga is inmiddels vervangen door Martin Adam. De spits kwam in een duel om de bal in botsing met meerdere spelers. Varga werd per brancard van het veld geholpen door medici. De wedstrijd is inmiddels weer hervat en over de situatie van Varga is vooralsnog niets bekend.

Kort na de wedstrijd, die door Hongarije op de absolute valreep werd gewonnen met 0-1, werd door Hongaarse media gemeld dat Varga bij kennis is. De spits van Ferencváros is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
3
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
16
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
32
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
17
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
96
Live meepraten op het EK: Spanje - Georgië
193

Meer sportnieuws

Reacties