Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Portugal plaatst zich voor het WK en bewijst Oranje zeer slechte dienst

Laatste update:

Ten opzichte van het gewonnen duel met Turkije (3-2) wijzigde Santos zijn ploeg op drie posities. Linksachterin kreeg Nuno Mendes de voorkeur boven Raphaël Guerreiro. Pepe was na zijn coronabesmetting fit genoeg om terug te keren in het hart van de verdediging, en dat ging ten koste van José Fonte. Op de rechtsbackpositie keerde João Cancelo terug van een schorsing, waardoor Diogo Dalot plaats moest maken. Bij Noord-Macedonië werden twee wijzigingen doorgevoerd in de opstelling in vergelijking met de verrassende 0-1 zege op Italië.

De eerste serieuze mogelijkheid werd genoteerd door Cristiano Ronaldo, die na een steekpass op maat van achteruit verzuimde het leer tussen de palen te werken: zijn schuiver ging rakelings naast. De volgende kans was voor Diogo Jota. De aanvaller was eveneens onfortuinlijk in de afronding en kopte uit een hoekschop net over. Na een half uur spelen was het alsnog raak voor Portugal. Op het middenveld onderschepte Bruno Fernandes de bal en kreeg hij het leer in de zestien na een fraaie combinatie terug van Ronaldo. De aanvallende middenvelder vond met een diagonaal schot de linkerhoek: 1-0.

In het tweede bedrijf maakten de Portugezen aan alle hoop van Noord-Macedonië een einde. Na een razendsnelle omschakeling was het opnieuw Fernandes die doel trof: 2-0. Ditmaal fungeerde Diogo Jota als aangever. Nadien behield het thuisland de controle over de wedstrijd en slaagden de Noord-Macedoniërs er niet meer in om Portugal het WK-ticket af te nemen.

-

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties