Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Yankuba Minteh bereikt persoonlijk akkoord: niets staat miljoenentransfer naar Brighton meer in de weg

Laatste update:

Het was bekend dat Newcastle bereid was om Minteh te verkopen, daar de club kampt met de druk van de Financial Fair Play-regels. Minteh, die nog geen enkel officieel duel voor Newcastle speelde, stond in de belangstelling van onder meer Olympique Marseille, Olympique Lyon, Borussia Dortmund, Everton en AS Roma.

Met name Lyon was in eerste instantie nadrukkelijk in de markt voor de nog altijd pas negentienjarige Gambiaan, die echter vriendelijk bedankte voor de Franse interesse. Minteh wilde zich tonen in de Premier League, nadat hij zich vorig seizoen prima ontwikkelde bij Feyenoord.

Een transfer was daarop zeer dichtbij, en gaat op korte termijn officieel bekend worden gemaakt. "Yankuba Minteh naar Brighton, here we go!", tweette transfermarktexpert Fabrizio Romano in de nacht van zaterdag op zondag. "Er is overeenstemming bereikt over een contract tot juni 2029. Minteh heeft al gepraat met Hürzeler (de manager van Brighton, red.) en reist zondag af voor de medische tests."

Voor Newcastle dreigde een puntenstraf als zij er voor 30 juni niet in zouden slagen om een significante verkoop te bewerkstelligen. Newcastle had ook de mogelijkheid om Anthony Gordon te verkopen aan Liverpool, maar de club gaf altijd de voorkeur aan een verkoop van Minteh.

Minteh werd vorig seizoen door Newcastle overgenomen van het Deense Odense BK. Nog voor hij zijn officiële debuut kon maken werd bekend dat hij het tijdelijk mocht laten zien bij Feyenoord. In Rotterdam-Zuid had de Gambiaans international een wisselvallig begin, maar uiteindelijk werd hij een vaste waarde in het elftal van trainer Arne Slot.

Everton had tot voor kort nog de beste papieren om Minteh binnen te hengelen. De club uit Liverpool bereikte een akkoord met Newcastle over de ruildeal tussen Minteh en Dominic Calvert-Lewin, maar laatstgenoemde kwam niet rond met Newcastle, waardoor de deal klapte.

"Het klopt dat Newcastle bereid is mijn speler te verkopen als ze een goed bod ontvangen", bevestigde Bakary Bojang, de zaakwaarnemer van Minteh, eerder deze week tegenover Newcastle Chronicle. "Als Newcastle wil verkopen en het sportieve plaatje klopt, gaan we het zeker overwegen."

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vitesse komt vlak voor middernacht met schitterend nieuws voor alle supporters
12
Transfers Eredivisie 2024/25:Pavlidis verlaat de Eredivisie na drie jaar AZ
0
Transfers Keuken Kampioen Divisie 2024/25: Eyongo vertrekt bij Excelsior
0
Ronaldo maakt gemiste penalty in strafschoppenserie goed: Portugal gaat door
156
Sky onthult transfersom die Man United aan Bayern moet betalen voor De Ligt
13
Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: 'Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'
34

Meer sportnieuws

Reacties