Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

AD meldt: onbetwiste basisspeler Oranje kampt met fysieke klachten

Laatste update:

Het journaille was zondag alleen tijdens de warming-up van de training welkom. Ruim daarvoor ontdekte het AD al dat Aké niet okselfris was, al deed hij wel mee aan de warming-up.

Meer: Uitspraak van Nathan Aké over Nederland - Oostenrijk wordt breed uitgemeten bij ESPN: ‘Als dit waar is...’ | Spelers van Oranje zijn bang voor Ronald Koeman: ‘Sommigen trekken zich terug’

De verdediger van Manchester City werd gespot in het centrum van Wolfsburg met KNVB-arts Edwin Goedhart. Navraag leerde dat de klachten niet buitensporig genoemd kunnen worden.

Aké verscheen in alle drie de groepsduels in de basis. De 48-voudig international is steevast de meest linker verdediger in het 4-3-3-systeem van bondscoach Ronald Koeman.

Ook verscheen Aké vrijdag op de eerste persconferentie na de nederlaag tegen Oostenrijk. Dat insinueert doorgaans dat hij de eerstvolgende wedstrijd een basisplek zal krijgen.

Of Aké op tijd fit is voor de achtste finale van het EK, blijft nog in het ongewisse. Dinsdag treft Oranje Roemenië, de winnaar van Groep E.

In ieder geval lopen de manschappen van Koeman titelhouder Italië mis. Het team van Luciano Spalletti werd zaterdag uit het toernooi gekegeld door Zwitserland: 2-0.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Farioli wil naast Rosario tweede speler van OGC Nice naar Ajax halen'
14
Pak 2x je inzet als Uitblinker Memphis Depay op doel schiet tegen Roemenië!
0
Coman verlaat trainingskamp Frankrijk per direct en reist af naar Zweden
15
Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal: Koeman voert wijzigingen door
107
'Wisselspeler PSV uit seizoen 2022/23 speelt komend seizoen voor Man City'
18
FC Groningen betaalt 1 miljoen euro en heeft derde zomeraanwinst binnen
6

Meer sportnieuws

Reacties